Privéfoto

Alle Hens overgenomen: “Het wordt een zaak zoals Alphen die nog niet kent”

Sinds 27 december is het officieel: Alle Hens is overgenomen. Het restaurant, dat al 31 jaar bestaat, is nu in handen van verschillende eigenaren. En dat zijn zeker geen onbekenden in Alphen aan den Rijn.

Daniëlle van Bar Biefstro DAAN, Bart en Walter van Bar Amsterdam en Roderick van Schatjes hebben de handen ineen geslagen om van Alle Hens een speciale bar te maken voor een hele specifieke doelgroep. “Het wordt een stoere bar met een nostalgische dansvloer, speciaal voor dertigplussers”, vertelt Daniëlle. “Je herkent er binnenkort niets meer van terug.”

Klussen, klussen en nog eens klussen

In maart wil het viertal de nieuwe bar kunnen openen. Voor die tijd moet er nog wel een heleboel gebeuren. Daniëlle: “We zitten nu midden in de sloop. Het is rommelig, maar het gaat de goede kant op. Inmiddels hebben we de keuken gehalveerd om meer ruimte te creëren en volgende week hopen we te kunnen beginnen met opbouwen.”

Dat opbouwen leidt volgens Daniëlle tot een enorme transformatie. Naast de nieuwe, stoere bar en de nostalgische dansvloer komt er ook een gloednieuwe trap in het pand te staan. “Die moeten ze straks nog naar binnen zien te krijgen, en dan lassen ze hem hierbinnen nog goed in elkaar.”

Verder is het viertal en hun personeel nu druk bezig met de overkapping voor het achterste gedeelte van de zaak. Daar komen straks pooltafels en dartborden, zodat de gasten gezellig kunnen bijkletsen onder het genot van een drankje en een spelletje. In het midden van de zaak komt de nieuwe dansvloer, die bestaat uit gekleurde panelen die meedansen op de muziek. De nieuwe bar krijgt onder meer twee grote 1.000 liter tanks die helemaal worden verlicht. “Het wordt een zaak zoals Alphen die nog niet kent. We willen een echt wauw-moment creëren.”

Nieuwe naam

Maar er ontbreekt nog één essentieel ding: de naam voor de nieuwe zaak. Eerder vroegen de nieuwe eigenaren al aan Alphenaren om mee te denken over deze nieuwe naam, dit kon via Facebook. Inmiddels hebben ze een top 3 samengesteld, maar het kiezen is nog lastig: “Er zijn heel veel leuke namen binnengekomen en we zijn natuurlijk met zijn vieren. Dat maakt het maken van de keuze nog lastig.” Komende week willen ze de keuze gaan maken.

In maart kun je, als de coronamaatregelen het toelaten, vanaf 15:00 uur genieten van een hapje en een drankje en in het weekend kun je vanaf 22:00 uur ook komen dansen. De vorige eigenaar Robert Grootenhuijs hoeven we ook niet te missen, deze gaat verder met een project in het oude Dolce Vita.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.