SKAFFAEL
Advertorial Overige

Alphenaren brengen eerste korte deel uit van muzikaal filmproject

Altijd ervoor zorgen dat wanneer je in de spiegel kijkt, jij jezelf kan herkennen! Dit is één van de boodschappen die de Alphenaren Raphael (Skaffael) en Jeremiah (Jerah Influenz) mee willen geven met hun nieuwe project: Risico's. 

Raphael Feddes, een Alphense songwriter en artiest die ook actief is in het zakelijk ondernemen, en Jeremiah Tulis, een Alphense muziekproducer, videograaf en fotograaf, bundelen hun talenten in een korte film/videoclip. Deze film is onder andere in Alphen aan den Rijn gefilmd, met medewerking van Alphenaren.  

Verleidende industrie

Beide heren kwamen na het delen van verhalen aan elkaar erachter dat zij een soortgelijke ervaring hadden meegemaakt in de muziekindustrie. "Die industrie verleidt met name veel jongeren met leuke en mooie dingen, maar al neem je een kijkje achter de schermen, zie je dat de realiteit anders is", aldus Raphael Feddes.

Zo stonden beide heren op jongere leeftijd vanwege hun talenten in de belangstelling van de muziekindustrie, maar zijn zij nooit ingegaan op diverse aanbiedingen. Tot op de dag van vandaag staan zij nog steeds achter dat besluit. Dit is naar eigen zeggen één van de redenen waarom zij nu nog in staat zijn om hun eigen dingen te doen, hun eigen boodschap uit te dragen en na zoveel jaren hun eigen creativiteit niet zijn verloren.  

Anderen inspireren

Het is voor de twee belangrijk deze boodschap mee te geven om anderen te inspireren in het ontdekken van hun eigen pad. "Daar zullen soms risico's in genomen moeten worden, maar dat is het waard, zolang je maar dichtbij jezelf blijft!" Om deze boodschap over te dragen aan anderen hebben zij deze korte film gemaakt. De trailer is inmiddels al 15.000 keer bekeken. Ben jij ook zo benieuwd? Bekijk het hier onder.

Risico's is te bekijken op het YouTube kanaal: TakTim TV vanaf 1 februari 2023. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.