Josh Walet

#AlphenKoopt bij elkaar: oproep om daar waar het kan veilig en lokaal te kopen

Vandaag, maandag 11 mei, start de '#AlphenKoopt bij elkaar' campagne. Een campagne die erop gericht is onze inwoners, maar zeker ook Ondernemend Alphen, in brede zin te vragen lokaal te investeren en te kopen. Gun elkaar in deze lastige tijd de opdracht en koop vooral bij de lokale ondernemers.

Brede samenwerking en koop veilig

De gemeente brede campagne ‘#AlphenKoopt bij elkaar’ doet een oproep aan de inwoners van Alphen aan den Rijn om juist in deze tijd ondernemers een hart onder de riem te steken door, daar waar het kan, lokaal te kopen. Deze campagne is in samenwerking met de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA), Alphen Marketing, Centrummanagement, Commercieel Vastgoed Centrum Alphen (CVCA) en Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) tot stand gekomen.

Wat betreft timing komt deze campagne als geroepen nu we, weliswaar nog steeds voorzichtig, weer meer mogen. Dus, koop veilig en houd die afstand, maar koop ook bij de lokale ondernemers, op locatie of online. Op de website alphenlinkt.nl/helponzeondernemers staan diverse tips hoe we met elkaar ondernemers de crisis door kunnen helpen.

De Alphense zendmast weer op groen

Vanaf vandaag gaat de Alphense zendmast weer terug naar de basiskleur wit / groen / wit, een verwijzing naar Alphen aan den Rijn als middelpunt van het Groene Hart van Holland. Met het lichtschema wordt ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen. De Alphense zendmast kleurde afgelopen periode als een rood kloppend hart voor iedereen met een vitaal beroep. Voor zorgverleners tot en met medewerkers van de supermarkt. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht van het lichtschema.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 17:28

Marquardt Keukens: specialist in Quookers en NEFF-stoomovens

Je hoort het steeds vaker, keukens die zijn uitgerust met een Quooker of een stoomoven. Maar wat zijn de voordelen hiervan? Ondernemer Filip Gels van Marquardt Keukens Zoeterwoude kan jou hier alles over vertellen.

Overige vandaag 16:46

Bewoners Gruttobuurt komen in actie tegen overlast hondenpoep en -plas

Overlast van hondenpoep en -plas is iets waar de bewoners van de Gruttobuurt in toenemende mate mee te maken hebben. Daarom hebben ze in samenwerking met de gemeente een oplossing bedacht: kinderen uit de buurt gaan speciale borden maken die in de buurt worden geplaatst.

Blog Sport vandaag 16:04

A.V.V. Alphen begint met verlies

A.V.V. Alphen is de competitie met een nederlaag begonnen. RKDES trok op sportpark De Bijlen met 2-1 aan het langste eind. Dat was geen onverdiende zege voor de club uit Kudelstaart, hoewel de thuisclub in de tweede helft aanzienlijk beter speelde dan in het eerste part.

Winactie Horeca vandaag 15:27

Win een verzorgd avondje ‘Beats ’n Eats’ voor twee personen

Bij Hen introduceert binnenkort iets nieuws. Vanaf 1 oktober organiseren zij elke donderdag namelijk ‘Beats ’n Eats’. Donderdag is de nieuwe vrijdag, dus je uitgaansavondje vier je lekker Bij Hen! Extra leuk: wij mogen namens Bij Hen een compleet verzorgd avondje voor twee personen weggeven.