Archieffoto

Alphens Straatmuzikanten Festival wordt Flierefluiter Festival

Het Alphens Straatmuzikanten Festival, dat traditiegetrouw op de laatste zaterdag van augustus plaatsvindt, gaat door onder een nieuwe naam: het Flierefluiter Festival. 

Een jaarlijks muzikaal feestje in de straten van het centrum van Alphen op de laatste zaterdag in augustus. Dat is de belofte van het Alphens Straatmuzikanten Festival. Na een jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen, keert het festival dit jaar terug op zaterdag 28 augustus. Dit zal gebeuren onder de nieuwe naam het Flierefluiter Festival, vernoemd naar de Flierefluiterbokaal die bestemd is voor de winnende muzikant.

Maar aan het muzikale festival zelf zal verder weinig veranderen. Ook aankomende editie treden namelijk diverse solisten, duo’s en groepen op. Dit gebeurt op meerdere speellocaties verspreid door het Alphense centrum. Alphenaren kunnen dan luisteren naar diverse muziekstijlen. Een aantal muzikanten heeft zich al aangemeld voor aankomende editie. Ook Alphen zelf is vertegenwoordigd met Devon’s Loch, Pusher en het inmiddels vertrouwde gezicht Wim Aanen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.