Jordi Wijhenke

Alphense Boys en Van Heek na dit seizoen uit elkaar

Alphense Boys en hoofdtrainer Hein van Heek hebben besloten om hun samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen.

Na 2 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor het eerste elftal van Alphense Boys op zondag is Van Heek toe aan een nieuwe uitdaging. Ook Alphense Boys is van mening dat er dan een nieuw gezicht voor de groep moet staan.

Vorig seizoen eindigde Alphense Boys als 8e. Dit seizoen staat het team, na 5 overwinningen op rij, 5e in de hoofdklasse. Van Heek is van mening dat Alphense Boys dit seizoen nog altijd een gooi kan doen naar promotie naar de derde divisie. “Wij hebben een speelwijze gevonden die past bij dit team en waarmee we al 5 wedstrijden op rij successen boeken. Dit smaakt naar meer.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur vandaag 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.