Sport

Alphense hiphop kidscrew 6e op EK

Afgelopen weekend waren de Europese kampioenschappen hiphop van de UDO. Dansbond. Dit jaar gehouden in Veldhoven. Namens Nederland waren tijdens het NK crews uitgenodigd om Nederland te gaan vertegenwoordigen. De crew Force District van de jeugd dansafdeling van Harry Cools kreeg ook de felbegeerde uitnodiging voor de categorie kids under 14.

"De kids hebben hard getraind", vertelt Suzan van Cools Dance and Events uit Alphen. "In onze hoofdvestiging aan de Wilhelminalaan zijn extra zalen om te trainen, dus gelukkig kon er veel getraind worden."

De crew wordt geleid door danscoach Romy. "Ik ben super trots op de meiden, we hebben al een heel mooi wedstrijdseizoen achter de rug, maar dit is toch wel de kers op de taart, 6e van het hiphop Ek in hun categorie." In totaal deden er 12 crews mee uit verschillende landen zoals UK, België, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Kroatië, Zweden, Italië ed. 

16 juni houdt de de jeugdafdeling van Cools 3  eindshows in de grote zaal van het Castellum Theater daar kan de crew ook nog heerlijk performen voor de fans. 

Zondag 23 juni zijn de dansaudities, voor wie ook wil wedstrijddansen dé kans om een plek in een crew te bemachtigen. Info via administratie@dansenleren.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.