Alphens

Alphense horeca weer open: we hebben jullie gemist

Namens All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork: Alphense horeca, wat hebben we jullie gemist!

Tijdens de persconferentie dinsdagavond werd aangekondigd dat onder meer de horeca vanaf woensdag 26 januari de deuren weer mag openen. Wel onder voorwaarden, zo moeten horecagelegenheden om 22:00 uur de deuren weer sluiten en moeten alle gasten bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs tonen.

Alphen heeft de horeca gemist

Alphen aan den Rijn heeft de horeca gemist. We zijn met zijn allen meer dan verheugd dat zij eindelijk de deuren weer mogen openen. Alphens.nl wil laten weten dat we ze gemist hebben. Dit doen we samen met tien andere bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omstreken: All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork.

Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl: “Met mijn horecaverleden gaat het me aan het hart om te zien hoe zwaar horecaondernemers het hebben. Daarom wilden we iets doen om te laten weten hoe erg we ze gemist hebben. Want hoe mooi is het om alle ondernemers zo een hart onder de riem te steken nu ze eindelijk weer kunnen doen wat ze het liefste doen? We zijn erg blij dat we de opening van de horeca samen met andere ondernemingen door middel van een banner op Alphens.nl en op het cityscherm in het Alphense centrum extra aandacht kunnen geven.”

Blij met heropening horeca

Charlotte Romijn van Bibliotheek Rijn en Venen was direct enthousiast over het initiatief. “Wat hebben we de horeca met zijn allen gemist. We kunnen niet wachten om met zijn allen weer lekker uit eten te gaan. Eindelijk kunnen we weer uitgebreid tafelen in de restaurants”, vertelt Charlotte. “Zelf staan we ook te trappelen om met grand café Kade 10 weer gasten te ontvangen in de Bibliotheek. We gaan er weer volle bak tegenaan!”

Ook Joël van Rijschool Joe staat vol achter het initiatief. “Eindelijk weer een biertje doen met vrienden en uit eten met m’n meisje, wie heeft dat niet gemist? Met zijn allen kunnen we na het werk weer lekker ontspannen, want dat is zo belangrijk. Een periode zoals horecaondernemers hebben gehad gun je niemand.” Daar sluit Frans van den Heuvel van Carwash Easy & Go zich volmondig bij aan: “Ik houd altijd wel van een hapje en een drankje doen, het liefst met de hele familie. Als Alphense ondernemer dragen we alle horecaondernemers die zo zwaar getroffen zijn een warm hart toe. We wensen alle horecaondernemers veel succes en vooral ook veel plezier!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 15:27

Vijf goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk

Werkgeluk: een controversieel onderwerp waar zelden bij wordt stilgestaan. De combinatie van een leuke job, je privéleven, drie keer in de week sporten en het onderhouden van je sociale contacten vraagt om onwijs veel intrinsieke motivatie van jezelf, vind je niet? Je lichaam en geest zijn ervoor gebouwd. Maar is dat genoeg?

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.