Alphens

Alphense horeca weer open: we hebben jullie gemist

Namens All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork: Alphense horeca, wat hebben we jullie gemist!

Tijdens de persconferentie dinsdagavond werd aangekondigd dat onder meer de horeca vanaf woensdag 26 januari de deuren weer mag openen. Wel onder voorwaarden, zo moeten horecagelegenheden om 22:00 uur de deuren weer sluiten en moeten alle gasten bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs tonen.

Alphen heeft de horeca gemist

Alphen aan den Rijn heeft de horeca gemist. We zijn met zijn allen meer dan verheugd dat zij eindelijk de deuren weer mogen openen. Alphens.nl wil laten weten dat we ze gemist hebben. Dit doen we samen met tien andere bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omstreken: All4Finance, Alphen Marketing, Bibliotheek Rijn en Venen, Carwash Easy and Go, Dool Assurantiën, JansenDeJong, Kocomon, Planet Gaming, Rijschool Joe en WikiWork.

Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl: “Met mijn horecaverleden gaat het me aan het hart om te zien hoe zwaar horecaondernemers het hebben. Daarom wilden we iets doen om te laten weten hoe erg we ze gemist hebben. Want hoe mooi is het om alle ondernemers zo een hart onder de riem te steken nu ze eindelijk weer kunnen doen wat ze het liefste doen? We zijn erg blij dat we de opening van de horeca samen met andere ondernemingen door middel van een banner op Alphens.nl en op het cityscherm in het Alphense centrum extra aandacht kunnen geven.”

Blij met heropening horeca

Charlotte Romijn van Bibliotheek Rijn en Venen was direct enthousiast over het initiatief. “Wat hebben we de horeca met zijn allen gemist. We kunnen niet wachten om met zijn allen weer lekker uit eten te gaan. Eindelijk kunnen we weer uitgebreid tafelen in de restaurants”, vertelt Charlotte. “Zelf staan we ook te trappelen om met grand café Kade 10 weer gasten te ontvangen in de Bibliotheek. We gaan er weer volle bak tegenaan!”

Ook Joël van Rijschool Joe staat vol achter het initiatief. “Eindelijk weer een biertje doen met vrienden en uit eten met m’n meisje, wie heeft dat niet gemist? Met zijn allen kunnen we na het werk weer lekker ontspannen, want dat is zo belangrijk. Een periode zoals horecaondernemers hebben gehad gun je niemand.” Daar sluit Frans van den Heuvel van Carwash Easy & Go zich volmondig bij aan: “Ik houd altijd wel van een hapje en een drankje doen, het liefst met de hele familie. Als Alphense ondernemer dragen we alle horecaondernemers die zo zwaar getroffen zijn een warm hart toe. We wensen alle horecaondernemers veel succes en vooral ook veel plezier!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.