Poppodium MAX

Alphense scholieren sluiten maatschappelijke stage af met feest

Het afsluiten van je maatschappelijke stage voor school is altijd al een klein beetje feest, maar drie scholieren uit Alphen aan den Rijn namen dit wel héél letterlijk. Als laatste stageopdracht bij Poppodium MAX organiseren zij zaterdag 21 mei hun eerste echte ‘partynight’.

De Alphense Bart, Wessel en Dario hebben de afgelopen periode vanuit het Groene Hart, locatie Topmavo, hun maatschappelijke stage bij Poppodium MAX gelopen. “We hebben veel meegeholpen bij het zomerterras wat een paar weken geleden open ging”, laat Dario weten. “En daarnaast organiseren we ook nog eens gewoon ons eigen feest!”

Er is door het trio hard gewerkt aan een thema, flyer, muziek, promotie en alle andere dingen die geregeld moeten worden voor het organiseren van een jongerenevenement. “Daar komt nog meer bij kijken dan je denkt!” aldus Wessel. “Het was een hoop geregel, maar gelukkig kregen we daar wel voldoende hulp bij.”

“We hebben gekozen voor het thema ‘Black and White’”, legt Bart uit. “Dat is ook direct de dresscode, dus lekker makkelijk!” De tickets voor het evenement zijn in de voorverkoop te krijgen via de website van Poppodium MAX. Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar. “We hopen dat het lekker druk gaat worden en dat iedereen het leuk heeft”, vervolgt Bart. “Wie weet... Bij een groot succes kunnen we dit wel vaker doen!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:34

Nieuwe schetsontwerpen van appartementencomplex De Barones

Aan de Prinses Margrietstaat 3 wordt een oud kantoorpand omgetoverd tot een woongebouw met 131 appartementen. De appartementen zijn onder andere bedoeld voor jongeren tot en met 27 jaar en herstarters (gescheiden) met of zonder kinderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:22

Wie wordt de nieuwe Klimaatburgemeester van Alphen aan den Rijn?

Tijdens de Nationale Klimaatweek dit najaar komt heel Nederland in actie om te laten zien welke klimaatstappen zij nemen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat als initiator zien wat er allemaal in Nederland gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen om de klimaatdoelen van 2030 te halen, maar ook wat er nog nodig is. Zij zijn, ook in onze gemeente, op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 14:09

Deze week in Bioscoop Castellum

Komende week is het volop genieten in Castellum met twee prachtige kwaliteitsfilms: de snijdende satire El Buen Patrón en een moderne versie van Romeo & Julia: Ali & Ava.