Alphens / SERA

Alphens.nl viert tienjarig bestaan: een week vol verrassingen en prijzen

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Dan bestaat Alphens.nl tien jaar. Als grootste online nieuwsplatform van Alphen brengen wij al sinds 22 juni 2011 het nieuws bij de Alphenaren. En wie jarig is, trakteert! Daarom pakken wij van 21 tot en met 25 juni groots uit met veel leuke verrassingen en prijzen.

Voor het jubileum hebben we iets nieuws bedacht, iets waar we de week mee zullen aftrappen. Wat dit precies is, houden we nog even geheim, maar een tipje van de sluier geven we wel: er wordt iets in een nieuw jasje gestoken.

De rest van de week blikken wij in diverse artikelen terug op tien jaar Alphens.nl. Denk aan hoe het allemaal begon, de hoogtepunten en de kracht van Alphens.nl. Van individueel werken aan de keukentafel zijn we de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een hecht team, gevestigd op het kantoor aan de Raadhuisstraat 211. 

Verrassingen en prijzen

Wie jarig is trakteert! Wij zullen aankomende week dan ook flink uitpakken. Houd dus zeker ons kanaal in de gaten voor te gekke winacties. Op de officiële dag van ons jubileum, dinsdag 22 juni, pakken wij extra uit met een actie voor alle Alphenaren. Het wordt ongetwijfeld smullen!

Ook zijn er de hele week door winacties op Alphens.nl, waarvoor veel lokale ondernemers en bedrijven een duit in het zakje doen. Van horecagelegenheden tot aan recreatievoorzieningen, elke dag maak je kans op te gekke prijzen. Mede dankzij hun, wordt het een week om niet te vergeten!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:05

OM eist cel- en taakstraf voor Alphenaar na bommelding Tweede Kamer

Een 48-jarige Alphenaar belde op donderdag 25 maart met de Tweede Kamer en met 112. Tijdens de telefoongesprekken dreigde de man met een bommelding. Hierop werd de Tweede Kamer ontruimd. Dinsdag 3 augustus kreeg de Alphenaar te horen wat zijn straf is: 300 dagen celstraf waarvan 150 voorwaardelijk en taakstraf van 100 uur.

Advertorial Sport gisteren 15:36

Probeer nu twee weken gratis eGym bij Bezemer Fitness!

Wil jij werken aan je spieropbouw en een fitte levensstijl maar heb je niet zoveel met fitness of weinig tijd om te trainen? Maak dan gebruik van eGym! Je traint op je eigen niveau, kiest zelf jouw trainingsdoel en bent binnen 30 minuten klaar met trainen. Bij Bezemer Fitness kan je de eGym nu twee weken gratis uitproberen!

Politie gisteren 14:10

Alphenaar aangehouden na bijna inrijden op agent

De politie heeft dinsdagochtend 3 augustus om 05.45 uur een 36-jarige Alphenaar aangehouden in zijn woning. Eerder die ochtend reed de bestuurder bijna in op een agent op N231, de Nieuwkoopseweg. De agent wist nog net weg te springen en voorkwam dat hij werd geraakt.

Politie gisteren 13:33

30 maanden celstraf voor Alphenaar na poging tot doodslag

Op 1 februari 2021 werd Alphenaar Kevin B. gearresteerd, nadat hij een twee dagen eerder een persoon had neergestoken in een woning. Zeven maanden later, op dinsdag 3 augustus, kreeg de 28-jarige te horen dat hij 30 maanden celstraf tegemoet gaat.