Alphens / SERA

Alphens.nl viert tienjarig bestaan: een week vol verrassingen en prijzen

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Dan bestaat Alphens.nl tien jaar. Als grootste online nieuwsplatform van Alphen brengen wij al sinds 22 juni 2011 het nieuws bij de Alphenaren. En wie jarig is, trakteert! Daarom pakken wij van 21 tot en met 25 juni groots uit met veel leuke verrassingen en prijzen.

Voor het jubileum hebben we iets nieuws bedacht, iets waar we de week mee zullen aftrappen. Wat dit precies is, houden we nog even geheim, maar een tipje van de sluier geven we wel: er wordt iets in een nieuw jasje gestoken.

De rest van de week blikken wij in diverse artikelen terug op tien jaar Alphens.nl. Denk aan hoe het allemaal begon, de hoogtepunten en de kracht van Alphens.nl. Van individueel werken aan de keukentafel zijn we de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een hecht team, gevestigd op het kantoor aan de Raadhuisstraat 211. 

Verrassingen en prijzen

Wie jarig is trakteert! Wij zullen aankomende week dan ook flink uitpakken. Houd dus zeker ons kanaal in de gaten voor te gekke winacties. Op de officiële dag van ons jubileum, dinsdag 22 juni, pakken wij extra uit met een actie voor alle Alphenaren. Het wordt ongetwijfeld smullen!

Ook zijn er de hele week door winacties op Alphens.nl, waarvoor veel lokale ondernemers en bedrijven een duit in het zakje doen. Van horecagelegenheden tot aan recreatievoorzieningen, elke dag maak je kans op te gekke prijzen. Mede dankzij hun, wordt het een week om niet te vergeten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.