Advertorial Tien jaar Alphens 10 nov. 2021 08:00

Bedrijven en ondernemers opgelet! Alphens.nl geeft 10% korting

Weten jullie het nog? Alphens.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Officieel was dit op 22 juni, maar eigenlijk geldt dit natuurlijk het hele jaar. Daarom geven we bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand 10% korting!

Tien jaar Alphens 24 jun. 2021 17:49

De hoogtepunten van tien jaar Alphens.nl op een rijtje

In de afgelopen tien jaar hebben we met Alphens.nl veel mooie momenten mee mogen maken en zijn we betrokken geweest bij veel mooie projecten. Eigenaar Machiel van der Schoot blikt terug op de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar.

Tien jaar Alphens 23 jun. 2021 18:21

De kracht van Alphens.nl: “We zijn meer dan een nieuwsplatform”

Of je nu achter de computer zit of ergens buiten op straat loopt, Alphens.nl is altijd binnen handbereik. Maar we doen veel meer. Van ticketverkoop en mediapartnerschap tot aan de Alphens Restaurantweek en het cityscherm. In combinatie met ons grote bereik, is dit waarmee we ons onderscheiden.

Tien jaar Alphens 22 jun. 2021 09:00

Met trots presenteren wij: het nieuwe logo van Alphens.nl

Een 10-jarig jubileum moet gevierd worden. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met iets nieuws. We voeren geen grote veranderingen door op de website, maar ons logo heeft wel een opfrisbeurt gekregen. 

Tien jaar Alphens 21 jun. 2021 16:00

Van prikkelende blogs naar internetplatform: zo is Alphens.nl ontstaan

Op 22 juni is het tien jaar geleden dat Alphens.nl in het leven werd geroepen. Wist je dat ons platform is ontstaan vanuit de nieuwsvoorziening die Alphen.NU voor haar rekening nam, maar vooral ook vanuit de prikkelende blogs van Machiel van der Schoot?

Tien jaar Alphens 19 jun. 2021 13:16

Alphens.nl viert tienjarig bestaan: een week vol verrassingen en prijzen

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Dan bestaat Alphens.nl tien jaar. Als grootste online nieuwsplatform van Alphen brengen wij al sinds 22 juni 2011 het nieuws bij de Alphenaren. En wie jarig is, trakteert! Daarom pakken wij van 21 tot en met 25 juni groots uit met veel leuke verrassingen en prijzen.