Sport

Alphia viert komend weekend 100-jarig bestaan

Komend weekend viert Alphia haar 100-jarig bestaan op feestelijke wijze. Op 15 juni speelt de selectie van Alphia 1 de jubileumwedstrijd tegen FB De Rebellen.

Het team van FC De Rebellen bestaat uit spelers als Andy v.d. Meijde, Hedwiges Maduro, Glenn Helder, Sjaak Polak, Ruben Schaken, Ricky v.d. Berg, Marcel Meeuwis. Zij spelen onder leiding van hun coach John de Wolf.

Alphia 1 wordt aangevuld door twee dames van Alphia Dames 1 en twee lagere senioren. De wedstrijd is voor alle bezoekers gratis toegankelijk en begint om 14.30 uur op het veld van Alphia aan de Sportlaan. Een gezellige derde helft met FC De Rebellen mag natuurlijk niet ontbreken! 

Er worden zaterdagmiddag vijf door De Rebellen gesigneerde shirts en ballen verloot. De loten kosten € 1,00 per stuk.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.