De Werf
Advertorial Evenementen

Altijd al willen varen op een klassieke sleepboot?

Op 22 juni op de open dag van de Werf kunt u onder andere varen op een origineel sleepbootje. Wim de Vries is sinds oktober vorig jaar de trotse eigenaar van de Dok III.

Het scheepje is in 1948 gebouwd, in Zwartsluis voor de Amsterdamse Drookdok Maatschappij. Haar taak was om zeeschepen te assisteren bij het manouvreren bij het dok. 

Wim is inmiddels de vierde eigenaar en iedere eigenaar heeft zijn eigen aanpassingen gedaan om het schip geschikt te maken voor zijn gebruik. Wim’s plan is om na zijn pensionering tochten in Europa te gaan maken naar bijvoorbeeld Berlijn of Wenen. Maar voor het zover is kunt u op op 22 juni aanmonsteren om 12.30, 13.30, 14,30 of 15.30 voor een kort tochtje over de Rijnhaven en de Rijn. Er kunnen maximaal 10 personen mee, dus wees op tijd!

Open dag
Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de Werf. Een overzicht van de activiteiten op 22 juni vind je in dit artikel.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.