Josh Walet

ARC 1 krijgt de deksel op zijn neus

Zelf niet scoren in het eerste half uur en dan ....... krijg je de deksel op je neus.

ARC was in 's Gravenzande oppermachtig het eerste half uur van de wedstrijd. Helaas werden de vele kansen die ARC kreeg niet gepromoveerd tot een doelpunt. De eerste kans die 's Fc 's Gravenzande liet noteren was in minuut 24. In de 27e minuut kopte de geheel vrijstaande Derk de bal op de lat voor ARC.

De 48e minuut kreeg FC 's Gravenzande een vrije trap op de helft van ARC. Nadat de bal was weggewerkt uit het strafschopgebied van ARC was het Twan van Meerten die Mike van Vliet met een afstandsschot toch wist te verschalken 1- 0 dus.

Vanaf de aftrap kreeg ARC toch nog een kans op de 1 - 1 maar het doelpunt van Arjan Ouwendijk werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Geen 1 - 1 dus terwijl het eigenlijk 1 - 3 in het voordeel van ARC moest zijn met de rust.

Na de rust was ARC geen schim meer van de eerste helft en in de 53e minuut was het Frank Broos die de 2 - 0 op het scorebord liet verschijnen. Kreeg ARC dan helemaal geen kansen in de tweede helft? Helaas voor de ARC-aanhang waren die op één hand te tellen. Het was zelfs FC 's Gravenzande, middels een kopbal van invaller Joseph Goncalves, die de 3 - 0 aantekende en daar bleef het gelukkig bij.

In deze wedstrijd kreeg ARC dus een lesje in effectiviteit. Gauw vergeten deze wedstrijd en op naar volgende week zaterdag wanneer Spijkenisse op bezoek komt op Sportpark Zegersloot. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.