ARC en Mark Evers gaan nog een seizoen met elkaar verder

Op de valreep goed nieuws voor sv ARC en hoofdtrainer Mark Evers. De hoofdklasser en hoofdtrainer gaan een vijfde seizoen met elkaar in zee.

Evers werd hoofdtrainer bij de Alphense Racing in het seizoen ’17-’18, nadat de club ternauwernood aan degradatie naar de 2e klasse was ontsnapt. Evers en ARC bleken een goede match te zijn, onder Evers’ leiding promoveerde ARC naar de hoofdklasse in seizoen ’19-’20. De Alphenaren leken zich hierin vrij eenvoudig te handhaven toen in maart vorig jaar het seizoen door de pandemie voortijdig ten einde kwam. In de eerste wedstrijden in het huidige seizoen leek ARC zich zelfs in de kopgroep te nestelen, tot nieuwe lockdown maatregelen het seizoen tot nader order stil legden.

ARC-voorzitter Irma Ligtvoet: “Mark heeft het tot nu toe uitstekend gedaan. Niet alleen stijgen we op de ranglijst, maar ook is hij met het team heel zichtbaar binnen de club. Daarmee is ARC1 weer het zichtbare paradepaardje van de vereniging. Wij hebben veel vertrouwen in Mark, hij barst nog van de ambitie om met ARC iets te laten zien in de hoofdklasse na deze lange wedstrijdloze periode. Dat willen we graag meemaken.”

Mark Evers voegt daar aan toe: “Het goede gevoel en veel vertrouwen binnen alle geledingen van de club is nog zeer groot, daarnaast is de rek er met de huidige selectie zeker nog niet uit, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er nog een jaar aan vast te plakken!"


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.