ARC-Heitingatoernooi stunt met komst FC Barcelona, Inter Milaan en Everton

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 mei organiseert het ARC-Heitingatoernooi voor de vijftiende maal een voetbaltoernooi voor de jeugd, bij sv ARC. Naast teams van amateur- en profclubs uit Nederland, verwelkomt het ARC-Heitingatoernooi op zaterdag 23 mei ook jeugdteams uit België, Duitsland, Engeland, Italië, Schotland en Spanje.  

Voorzitter Stephan Swerissen is trots op het deelnemersveld: “We hebben het altijd een uitdaging gevonden om internationale teams naar het toernooi te halen en een échte toppoule te maken. Dat het nu voor onze jubileumeditie gelukt is om zoveel topteams aan ons te binden, dat is fantastisch.”

Deelnemende ploegen uit Nederland zijn: Ajax, Vitesse, Sparta, NEC, Excelsior en FC Utrecht. Uit België komen de O9 teams van: K.V. Mechelen, Standard Luik en KRC Genk. Uit Engeland komt over: Everton. Duitsland is vertegenwoordigd met Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en vanuit Italië verwelkomen ze Inter Milaan. Glasgow Rangers verdedigt de Schotse trots op het toernooi en uit Spanje komt FC Barcelona. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.