ARC-Heitingatoernooi stunt met komst FC Barcelona, Inter Milaan en Everton

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 mei organiseert het ARC-Heitingatoernooi voor de vijftiende maal een voetbaltoernooi voor de jeugd, bij sv ARC. Naast teams van amateur- en profclubs uit Nederland, verwelkomt het ARC-Heitingatoernooi op zaterdag 23 mei ook jeugdteams uit België, Duitsland, Engeland, Italië, Schotland en Spanje.  

Voorzitter Stephan Swerissen is trots op het deelnemersveld: “We hebben het altijd een uitdaging gevonden om internationale teams naar het toernooi te halen en een échte toppoule te maken. Dat het nu voor onze jubileumeditie gelukt is om zoveel topteams aan ons te binden, dat is fantastisch.”

Deelnemende ploegen uit Nederland zijn: Ajax, Vitesse, Sparta, NEC, Excelsior en FC Utrecht. Uit België komen de O9 teams van: K.V. Mechelen, Standard Luik en KRC Genk. Uit Engeland komt over: Everton. Duitsland is vertegenwoordigd met Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en vanuit Italië verwelkomen ze Inter Milaan. Glasgow Rangers verdedigt de Schotse trots op het toernooi en uit Spanje komt FC Barcelona. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.