Advertorial Economie

AshramWereldDagen: woensdag 7 en 28 november

Altijd al eens rond willen kijken op het Ashram College? Zelf ervaren hoe je dag er bij ons uit ziet? Op woensdag 7 november en 28 november vinden bij het Ashram College in Alphen aan den Rijn de AshramWereldDagen plaats.

Tijdens de AshramWereldDagen volg je samen met een klein groepje leerlingen gezamenlijk vijf verschillende activiteiten; zo krijg je een goed beeld van onze school. Je groepje wordt de hele middag begeleid door een vaste coach.

Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in een groepje? Zorg dan dat je er om 13.30 uur bent én bij elkaar staat. Vanaf 13.30 uur gaan we groepjes maken en koppelen we deze groepjes aan de coach. Het programma start om 14.00 uur en we zijn om 16.20 uur klaar; dat is inclusief een pauze waarin je wat lekkers krijgt. 

Aanmelden
Je bent van harte welkom op woensdag 7 of woensdag 28 november. Het programma is op beide dagen hetzelfde, je kunt je inschrijven voor één van beide dagen. Inschrijven kan via de link. Vergeet niet onderaan het formulier op "submit" te klikken anders wordt je aanmelding niet verwerkt!

Heb je nog een vraag of opmerking, stuur dan een mailtje naar ashramwerelddag@ashramcollege.nl. Tot ziens op de AshramWereldDag!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.