Advertorial Economie

Autobedrijf Marc Huisman bemachtigd nieuwe Tesla model 3

Autobedrijf Marc Huisman is een van de gelukkige met het bemachtigen van de nieuw Tesla Model 3.

De auto liet lang op zich wachten, maar 7 februari is hij dan eindelijk geleverd. Europa beschikt momenteel nog maar over 10 exemplaren, waarvan autobedrijf Marc Huisman één van de gelukkige is, aldus Wilco Bos. "Wat de auto zo uniek maakt, is dat hij heel snel is. Met 3,5 seconden voert hij op naar 100 kilometer. Daarnaast is de auto volledig elektrisch, waardoor hij erg stil rijdt". Marc Huisman heeft de Tesla gekocht voor de verkoop, waardoor hij direct uit voorraad leverbaar is.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente vandaag 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen gisteren 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca gisteren 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Evenementen gisteren 10:16

Het is Oldtimerdag!

De Oldtimerdag is als vanouds op de zaterdag voor de Alphense jaarmarkt. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Net als vorig jaar is de Hooftstraat het podium voor de traditionele Oldtimerdag.