Uit archief - Alphens

AVV Alphen bereidt zich voor op de zaterdagcompetitie

De oudste voetbalvereniging van Alphen aan den Rijn is zich aan het voorbereiden op een belangrijk keerpunt in haar geschiedenis. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen zal ook AVV Alphen in de zaterdagcompetitie spelen.

Na veel wikken en wegen is door de club besloten deze stap te zetten en de zondagcompetitie te verlaten. Er zijn nog enkele seniorenteams die op de zondag mogen blijven spelen, maar de seniorenselectie gaat met ingang van seizoen 2022-2023 op zaterdag spelen. “Natuurlijk hopen we op een mooie competitie en prachtige streekderby’s zodat vele Alphenaren ook bij ons langs het veld, op de tribune en in de kantine kunnen komen genieten van het voetballen”, laat Ruud van Eekelen weten.

De afgelopen twee seizoenen is het enthousiasme door de coronamaatregelen wel behoorlijk getemperd. “Wij verwachten dat het nieuwe seizoen zonder coronabeperkingen en in een nieuwe competitie spelers en belangstellenden zal motiveren en dat het AVV Alphen nieuwe inspiratie zal geven. AVV Alphen heeft haar organisatie aardig op orde met een nieuw bestuur, de Jeugdafdeling staat goed en er zijn acht seniorenteams voor het komende seizoen. Voor het paradepaardje van AVV Alphen, de seniorenselectie, is nu al een Technische Staf aangesteld.”

Rob de Lange zal als hoofdtrainer de selectie aansturen met assistentie van Marco Parinussa. Cor Snaterse is de bevlogen leider van de spelers. Teun van Rijn is de vaste grensrechter van het eerste team en Hassan El Bouny is verantwoordelijk voor de materialen. Er zal in de komende maanden nog een teammanager aan de technische staf worden toegevoegd.

De technische commissie zal samen met Rob de Lange en zijn staf de nodige voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen. “Wij hopen dat deze ommezwaai nieuwe impulsen aan AVV Alphen zal geven en ook zal zorgen dat er nieuwe en spelers die eerder lid waren van AVV Alphen bij komen. Wij zouden het fantastisch vinden als iedereen bij ons op het complex komt kijken en geniet van het voetballen.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.