Frans van der Heijden

AZC verliest nipt in Zaanstad

Zaterdag 19 oktober was het waterpoloteam van AZC Alphen te gast in Zaanstad, waar ze het moest opnemen tegen het team van De Zaan.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

De Zaan (8 van 18).jpg (foto: Frans van der Heijden)
De Zaan (17 van 18).jpg (foto: Frans van der Heijden)
De Zaan (4 van 18).jpg (foto: Frans van der Heijden)
De Zaan (7 van 18).jpg (foto: Frans van der Heijden)

Eerder deze zomer trok een aantal sterke spelers van AZC naar de ploeg uit Zaanstad. Het was dus maar de vraag hoe de Alphenaren zich zouden houden tegen hun oud ploeggenoten. Dat gaf in de praktijk een wisselend beeld. Voordat AZC het doorhad stond ze met 5-1 achter. De veerkracht van de ploeg bleek echter opnieuw een geducht wapen. Met nog 35 seconden op de klok was de stand weer gelijk: 9-9. In een laatste poging kon De Zaan echter toch weer de ban breken. Met een geplaatst schot werd de eindstand bepaald op 10-9, waardoor AZC met lege handen terugkeerde naar Alphen.

Aanstaande zaterdag staat een nieuwe wedstrijd op het programma. Het eerste team van AZC speelt dan om 18:00u in zwembad AquaRijn tegen Schuurman BZC uit Borculo. Het tweede team van AZC treedt anderhalf uur later aan tegen het tweede van team van BZC.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.