Baby Spa Alphen aan den Rijn
Advertorial Overige

Baby’s komen tot rust in de Baby Spa: “Het is een moment van ontspanning en verbinding”

De Alphense Romy Zuijdervliet (30) is sinds een paar maanden de trotse eigenaresse van een heuse Baby Spa. Jouw baby kan daar in een van de baby-jacuzzi’s heerlijk tot rust komen. “Het werkt heel heilzaam, waardoor baby’s minder last hebben van babykwaaltjes.”

Bij de Baby Spa Alphen aan den Rijn leer je onder professionele begeleiding hoe je jouw baby zelf een ontspannende massage kunt geven. Tijdens een float sessie krijgen de kleintjes een zwemluier om en daar overheen een speciaal badbroekje. Met de speciale floatring blijven de baby’s drijven in de jacuzzi’s. Door het bubbelende water waarvan de temperatuur is afgestemd op het lichaam, komen de baby’s even helemaal tot rust. “Het floaten heeft een positief effect op darmkrampjes. Door het bewegen in het water stimuleert floaten bovendien de ontwikkeling van de hersenen en de balans en coördinatie.”

Carrièreswitch

Het idee om de Baby Spa te openen kwam voort uit de ervaringen van Romy met haar eigen dochter. Ze vertelt: “Mijn dochter heeft als baby veel last gehad van de ‘bekende’ fysieke ongemakken, zoals reflux, onrust en krampjes. Ik heb toen veel geprobeerd om op de een of andere manier haar pijn te kunnen verlichten, maar ze zou er overheen groeien, zo werd gezegd. Als ouders voel je je machteloos als je alleen maar kunt toekijken en niet kan helpen. Toen ik hoorde dat floaten en babymassages een enorm positief effect hebben op deze ongemakken, ben ik me hier verder in gaan verdiepen.”

Zo werd het idee van een Baby Spa geboren. Maar voor Romy was het openen van een Baby Spa een behoorlijke carrièreswitch. “De afgelopen jaren heb ik twee horecazaken gerund, echt totaal iets anders dan wat ik nu doe”, lacht de Alphense. “Het is een hele nieuwe uitdaging met een volkomen nieuw concept in Alphen. Hiermee hoop ik veel ouders en hun baby’s uit Alphen en omgeving te kunnen helpen. Die gedachte was voor mij doorslaggevend bij het starten van de Baby Spa.”

Wil je meer weten over de Baby Spa? Of wil je graag reserveren? Neem dan contact op met Baby Spa Alphen aan den Rijn via info@babyspa-alphenaandenrijn.nl of 06 16308242. De Baby Spa is gevestigd aan de Europalaan 18 in Alphen aan den Rijn. Volg Baby Spa Alphen aan den Rijn op Facebook om een indruk te krijgen van de Baby Spa.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.