Plutosport
Advertorial Kinderen

Back to school met Plutosport

De vakanties zitten er weer (bijna) op, tijd om je weer helemaal ready te maken voor een nieuw school- of studiejaar. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een frisse outfit? Plutosport heeft de nieuwste items voor je op een rijtje gezet, da’s makkelijk scoren!

Vans sneakers

Op zoek naar sneakers waarmee je opvalt? Kijk dan eens bij het assortiment van Vans! Vans heeft een damescollectie, een herencollectie én zelfs een kindercollectie. De Vans sneakers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en printjes, er is dus altijd wel een paar Vans sneakers te vinden dat bij jou past.

Name It jeans

De meisjes- en jongensjeans van Name It hebben eigenlijk geen uitleg nodig, ze zien er leuk uit en zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Het grote geheim van Name It is dat ze de jeans maken van een combinatie van verschillende materialen, waaronder elastaan. Met een jeans van Name It kunnen de kids voorlopig dus wel even vooruit!

Colourful Rebel shirts

Houd jij wel van kleding met een stoere touch? Dan zijn de shirts van Colourful Rebel echt iets voor jou! De shirts van Colourful Rebel hebben heerlijke felle kleuren en zijn vaak voorzien van leuke printjes. Met een shirt van Colourful Rebel steel jij dus gegarandeerd de show. En ook niet geheel onbelangrijk, ze zitten ook nog eens heel lekker!

Kids Only teddyjas

In de Kids Only collectie vind je dit najaar een heerlijke teddyjas voor meisjes. Deze langere teddyjas is heerlijk warm en zorgt ervoor dat jouw dochter het niet snel koud zal krijgen. Wat ook leuk is aan deze jas: hij is gedeeltelijk van gerecycled polyester gemaakt. Niet alleen een hele leuke jas dus, maar ook nog eens duurzaam!

Vingino winterjas

Ook de jongens laat Plutosport natuurlijk niet in de kou staan. Het kindermerk Vingino laat zich vooral inspireren door de Italiaanse mode en dat resulteert in een zeer stijlvolle collectie. De Vingino winterjassen hebben een echt winters kleurenpalet: herfstgeel, legergroen en klassiek blauw zijn de kleuren die de boventoon voeren. Met een jas van Vingino stap je zelfverzekerd de deur uit!

Dakine rugtassen

Is je outfit helemaal af? Dan gaan we snel door naar de rugtassen, want een leuke rugtas mag natuurlijk ook niet ontbreken! De rugtassen van Dakine zijn niet alleen heel handig, maar ook heel comfortabel én hip. De Dakine rugtassen zijn voorzien van de meest slimme snufjes en de nuttigste vakjes, waardoor zelfs de grootste chaoot zijn spullen nog makkelijk terug kan vinden in deze tassen.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.