Advertorial Economie

Birgitta Weimar directeur Oudshoorn en Leythenrode

Birgitta Weimar is benoemd tot directeur van verpleeghuizen Leythenrode in Leiderdorp en Oudshoorn in Alphen aan den Rijn. Weimar was hiervoor vijf jaar locatiemanager van verpleeghuis Oudshoorn.

De directeur vervangt de functie van de twee locatiemanagers en is volledig verantwoordelijk voor de twee verpleeghuizen. De herstelgerichte zorg (NRU/ARU/de Brug) valt per 1 april onder Alrijne Ziekenhuis.

Birgitta Weimar heeft ruim twintig jaar ervaring in de ouderenzorg. Zij studeerde Gezondheidswetenschappen en begon haar loopbaan in de zorg als verpleegkundige. Daarna werkte zij als leidinggevende, onder andere bij Topaz Leiden en Aafje in Rotterdam. De afgelopen vijf jaar heeft Weimar 'mooie resultaten' neergezet als locatiemanager van Oudshoorn, zo meldt de Alrijne Zorggroep.

Weimar wil het concept van het kleinschalig wonen in Oudshoorn behouden en verder door ontwikkelen. Voor Leythenrode zal zij zich vooral gaan richten op de nieuwbouw en het nieuw te ontwikkelen zorgconcept.


Meer nieuws

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam vandaag 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater vandaag 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken vandaag 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer vandaag 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.

Advertorial Evenement vandaag 09:24

Terugkeer van Culinair Alphen? Mysterieuze posts zet geruchtenmolen in gang

Een verrassende post van Culinair Alphen, het geliefde culinaire evenement dat sinds 2017 niet meer is georganiseerd, heeft de aandacht van Alphenaren getrokken. Verschillende mysterieuze socialemediaposts verschenen op het officiële Culinair Alphen-account, slechts bestaande uit puntjes en een cryptische boodschap:

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.