Advertorial Economie

Belangrijke informatie voor patiënten van het MC Slotervaart

Eind oktober is het MC Slotervaart failliet gegaan. Inmiddels is er voor alle patiënten een passende oplossing gevonden. Dit is gebeurd na intensief overleg tussen de curatoren, de zorgverzekeraars, de omliggende ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Bent u onder behandeling binnen het MC Slotervaart? Dan kunt u, in overleg met uw arts, terecht bij meerdere zorginstellingen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u in de bijlage.

Heeft u vragen over uw behandeling? Ons geZZondteam beantwoordt en helpt u graag verder via telefoonnummer (071) 5 825 828 of via e-mail.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca vandaag 19:09

Beleef Italië in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek vandaag 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek vandaag 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca vandaag 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.