Advertorial Economie

Belangrijke informatie voor patiënten van het MC Slotervaart

Eind oktober is het MC Slotervaart failliet gegaan. Inmiddels is er voor alle patiënten een passende oplossing gevonden. Dit is gebeurd na intensief overleg tussen de curatoren, de zorgverzekeraars, de omliggende ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Bent u onder behandeling binnen het MC Slotervaart? Dan kunt u, in overleg met uw arts, terecht bij meerdere zorginstellingen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u in de bijlage.

Heeft u vragen over uw behandeling? Ons geZZondteam beantwoordt en helpt u graag verder via telefoonnummer (071) 5 825 828 of via e-mail.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:39

Buurt-AED geplaatst in Oude Ambachtenwijk

In de Oude Ambachtenwijk is bij de Huisartsenpraktijk Het Ambacht aan de Mandenvlechter 10B een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Advertorial Overige vandaag 11:11

Brugklassers strijden tijdens Alphense finale Read2Me

Op dinsdagavond 10 maart gaan acht voorlezers de strijd met elkaar aan: wie is de beste voorlezer? Wie weet de jury en het publiek het meest te boeien? Wie zorgt er voor dat iedereen, op het moment dat de voorlezer klaar is, denkt: lees alsjeblieft door, ik wil weten hoe het afloopt!

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

Aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode en meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.