Parkvilla
Advertorial Cultuur

Bewonder thuis breed scala aan films met Parkvilla

Heb je Prime, Netflix en Disney+ uitgespeeld? Picl biedt de oplossing! Picl is een online filmzaal met meer dan genoeg keuze. Het leuke is dat je niet alleen jezelf aan een leuke film helpt, maar ook Parkvilla steunt.

"Picl is een online filmzaal met meer dan zestig films. Met een paar muisklikken heb je de film op je computer, tablet of TV. De prijs is te vergelijken met een bioscoopkaartje van € 8,50, maar er zijn ook veel films voor € 4,99", aldus Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis. "Er is echt voor iedereen een mooie titel bij en op deze manier steun je ook Parkvilla."

Het zijn zeker geen onbekende namen die opgenomen zijn in het Picl assortiment. Rifkin’s Festival is een romantische komedie van Woody Allen. In De Vogelwachter draait alles om een natuurbeschermer, gespeeld door Freek de Jonge, die weigert zijn eiland te verlaten. Op Picl vind je ook Police met de steracteur Omar Sy uit Intouchables, een spannend politiedrama. Net nieuw is The Burnt Orange Heresy, een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Ook voor kinderen zijn leuke films te zien: The Secret Garden is een avontuurlijke familiefilm van de makers van Harry Potter en Paddington.

Picl is te vinden via de website van Parkvilla onder het kopje ‘cultuur online’ en via: https://picl.nl/theaters/parkvilla.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.