Parkvilla
Advertorial Cultuur

Bewonder thuis breed scala aan films met Parkvilla

Heb je Prime, Netflix en Disney+ uitgespeeld? Picl biedt de oplossing! Picl is een online filmzaal met meer dan genoeg keuze. Het leuke is dat je niet alleen jezelf aan een leuke film helpt, maar ook Parkvilla steunt.

"Picl is een online filmzaal met meer dan zestig films. Met een paar muisklikken heb je de film op je computer, tablet of TV. De prijs is te vergelijken met een bioscoopkaartje van € 8,50, maar er zijn ook veel films voor € 4,99", aldus Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis. "Er is echt voor iedereen een mooie titel bij en op deze manier steun je ook Parkvilla."

Het zijn zeker geen onbekende namen die opgenomen zijn in het Picl assortiment. Rifkin’s Festival is een romantische komedie van Woody Allen. In De Vogelwachter draait alles om een natuurbeschermer, gespeeld door Freek de Jonge, die weigert zijn eiland te verlaten. Op Picl vind je ook Police met de steracteur Omar Sy uit Intouchables, een spannend politiedrama. Net nieuw is The Burnt Orange Heresy, een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Ook voor kinderen zijn leuke films te zien: The Secret Garden is een avontuurlijke familiefilm van de makers van Harry Potter en Paddington.

Picl is te vinden via de website van Parkvilla onder het kopje ‘cultuur online’ en via: https://picl.nl/theaters/parkvilla.


Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.