Josh Walet

Bijzondere melding van geluidsoverlast

Het afgelopen weekend kreeg de politie Alphen meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen. Maar één daarvan was wel heel bijzonder.

De melding kwam binnen op zondag rond 10:00 uur. De overlast zou zijn op een parkeerplaats op de Bijlen in Alphen aan den Rijn. Er zouden meerdere auto’s staan en harde muziek gedraaid worden. De melder wist te vertellen dat er een groep van rond de twintig personen feest aan het vieren was.

De politie is op de melding afgegaan en bij aankomst bleek er een Hardcore feestje te zijn geweest bij Poppodium Max. Na afloop van het feestje waren een aantal bezoekers nog niet uitgefeest en daarom besloten zij buiten, in het niet al te warme weer, nog verder te feesten.

De feestgangers kwamen volgens de politie niet alleen uit Alphen aan den Rijn maar ook uit België en Frankrijk. Een internationaal feestje dus.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.