Josh Walet

Bijzondere samenwerking: bij Hoogvliet Atlas liggen nu gerechten van ALFREDS in de schappen

Sinds vandaag zijn de gerechten van ALFREDS te koop bij de Hoogvliet in de Atlas. In totaal zijn er negen verschillende gerechten te koop. Je kan zowel smullen van voor-, hoofd- als nagerechten. ‘’Een superleuke ervaring en we zijn enorm blij met deze mogelijkheid’’, vertelt eigenaresse Danny Arts trots.

Het initiatief kwam van Vera Vermeij, zij is werkzaam bij het hoofdkantoor van Hoogvliet. ‘’Toen Vera met het initiatief kwam waren we meteen enthousiast’’, zegt Danny. ‘’We gingen gelijk nadenken over alle mogelijkheden. Het is natuurlijk een heel ander spel dan dat we normaal doen.’’ Danny en Robin Verlaan, chef van ALFREDS, zijn in korte tijd onwijs veel gaan brainstormen. ‘’Het was natuurlijk even out of the box denken, maar we zijn onwijs blij met het resultaat’’, laat de chef weten.

Twee weken heeft het geduurd tot de gerechten daadwerkelijk in de schappen lagen. ‘’Supersnel, maar dat is juist het leuke eraan.’’ Ook Guido is onwijs enthousiast. Over de keuze voor ALFREDS hebben Guido en Vera niet lang hoeven na te denken. ‘’Het is hoogstaande kwaliteit en een bekende naam in Alphen. Dan is de keuze snel gemaakt’’, vindt Guido. Bovendien zijn de verpakkingen van de gerechten geheel duurzaam. ‘’En dat vindt iedereen belangrijk.’’

Ondernemers helpen elkaar

In oktober kreeg de horecaonderneemster te horen dat zij voor de tweede keer de deuren moest sluiten door het coronavirus. ‘’Om dan de handen ineen te slaan met Hoogvliet is natuurlijk een uitgelegen kans,’’ aldus Danny. Guido Vermaas, supermarktmanager bij Hoogvliet, is het met haar eens. ‘’Ook voor ons is het een super ervaring. Zo kunnen de Alphenaren blijven genieten van de gerechten van ALFREDS.’’

‘’Het is een hele eer om de producten in de Hoogvlietwinkel  te hebben liggen’’, vertelt Danny enthousiast. Elke maandag, woensdag en vrijdag worden de gerechten  geleverd. ‘’En als het goed loopt gaan we ook kijken naar de zaterdag en zondag. Natuurlijk zorgen we ervoor dat wanneer een product uitverkocht is, we gelijk nieuwe leveren.’’ Om deze reden hebben Danny en Guido elke dag nauw contact. ‘’Zo zorgen we ervoor dat er altijd genoeg voorraad is.’’

Zowel iedereen bij Hoogvliet als bij ALFREDS zijn super blij dat zij elkaar kunnen helpen door deze moeilijke tijd.

Welke gerechten zijn er te koop?

Je kunt nu bij Hoogvliet terecht voor zowel voor-, hoofd-, als nagerechten van ALFREDS. Zo ligt er muhammara, dipsaus, bospaddenstoelensoep, rundercarpaccio, zalmcarpaccio, pompoenlasagne, gekonfijte eendenbout, cheesecake met chocolademousse in de schappen. En dat voor een prijs variërend van € 1,99 tot € 6,99.

‘’Tijdens de eerste lockdown merkte je echt dat mensen veel gingen koken en lekkere dingen gingen maken. Daar willen we tijdens de tweede lockdown weer op inspelen’’, laat Danny weten. Ze vervolgt: ‘’De gerechten die nu in de Hoogvliet liggen zijn echt lekker gezond en een aantal ook nog eens koolhydraatarm.’’ En de bakjes waarin de gerechten zitten, zijn ook nog eens afbreekbaar. Niet alleen lekker, maar dus ook nog goed voor het milieu.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.