Little Legends

Black Friday 10daagse (+een dagje extra) en Green Thursday bij Little Legends

Black Friday komt er weer aan. Ook bij Little Legends. Maar bij deze hippe kinderwebsite duurt Black Friday maar liefst 11 dagen! En het wordt nog beter: van donderdag 24 november tot en met maandag 28 november geven zij nog meer korting weg met Green Thursday.

Black Friday 10daagse (+een dagje extra)

Tijdens de Black Friday 10daagse (+een dagje extra) ontvang je 25% korting op alle Dr Martens, Vans, Du Loua, en items van Konges Sløjd. De Black Friday 10daagse (+een dagje extra) duurt van vrijdag 18 november tot en met 28 november. Voer de code legend25 in bij je bestelling en ontvang 25% korting.

Tekst loopt door onder de afbeelding

little legends black friday actie.jpg

Green Thursday

Tijdens Green Thursday ontvang je 30% korting op alle kinderkleding van Mingo en Sproet & Sprout, met uitzondering van de afgeprijsde artikelen. Voer de code legend30 procent in bij je bestelling en ontvang van donderdag 24 november tot en met 28 november 30% korting.

GREEN THURSDAY 2022.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.