Boksgala Vechten tegen Kanker brengt 26.400 euro op

Zaterdag vond het boksgala Vechten tegen Kanker plaats in theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tientallen boksers stonden tegenover elkaar in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De eindstand van de derde editie van het evenement is 26.401,25 euro.

De deelnemers die zaterdag in de ring stapten waren afkomstig van Kassem Gym, Allround Boxing, Boksschool Teus de Kruyf en 4Sport Training Center. Ook deden Dojo Bushido uit Maasbree, Team No Mercy uit Den Haag, BigBuddah Muay Thai uit Zoetermeer, Sportcentrum Rebo uit Bodegraven en Dato Training uit Bodegraven mee aan het evenement.

De opbrengst van het boksgala wordt verdeeld over twee goede doelen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor SamenhuiS in Alphen, het andere deel komt ten goede aan de stichting Alpe d’HuZes (KWF). 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:39

Buurt-AED geplaatst in Oude Ambachtenwijk

In de Oude Ambachtenwijk is bij de Huisartsenpraktijk Het Ambacht aan de Mandenvlechter 10B een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Advertorial Overige vandaag 11:11

Brugklassers strijden tijdens Alphense finale Read2Me

Op dinsdagavond 10 maart gaan acht voorlezers de strijd met elkaar aan: wie is de beste voorlezer? Wie weet de jury en het publiek het meest te boeien? Wie zorgt er voor dat iedereen, op het moment dat de voorlezer klaar is, denkt: lees alsjeblieft door, ik wil weten hoe het afloopt!

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

Aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode en meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.