Boksschool Teus de Kruyf

Boksschool Teus de Kruyf mag zich ‘Club van het jaar’ noemen in Alphen

Boksschool Teus de Kruyf heeft de titel van ‘Club van het jaar’ in de wacht gesleept binnen de gemeente. Met 196 stemmen waren zij de absolute winnaar onder sportclubs in Alphen. Een mooie waardering voor de boksschool, die in coronatijd aardig wat klappen heeft moeten vangen. 

Teus de Kruyf, van de gelijknamige boksschool, is in zijn nopjes met de titel. Zeker in een tijd als deze, vindt hij het mooi om waardering te krijgen van Alphenaren. ‘’Harstikke goed. We waren verrast en blij toen we het hoorden. Het is voor een boksschool denk altijd moeilijker om de prijs in de wacht te slepen. We hebben zoveel gedaan in coronatijd en geïnvesteerd. Dat er dan zoveel mensen zijn die ons de nummer één gunnen is heel mooi.’’ Teus weet waar hij het voor doet. Een extra pluim als deze is mooi meegenomen. ‘’Je moet de klanten tevreden houden. Als zij tevreden zijn dan komen ze altijd terug. Je moet wat over hebben voor de leden’’, aldus Teus.

De Club van het jaar-wedstrijd wordt jaarlijks gehouden door de Rabobank en is onderdeel van Rabo ClubSupport. De verkiezing is ooit in het leven geroepen om verenigingen in de schijnwerpers te zetten. Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee. In totaal werden er zo’n 152.000 stemmen uitgebracht. In 92 procent van de Nederlandse gemeentes streden clubs om de titel.

Ranglijst

Boksschool Teus de Kruyf kwam in de gemeente Alphen aan den Rijn als winnaar uit de bus met 196 stemmen. Op de tweede plaats kwam BSC’68 met 168 stemmen, gevolgd door Schietsportvereniging Alphen met 136 stemmen. Gymnastiekvereniging DOS (104 stemmen) en STC de Rijnstreek (78 stemmen) completeren de top-5. Bekijk hier de gehele eindstand in Alphen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.