Josh Walet

Bon Bini Restaurant opent de deuren: “Bij ons is het altijd zomer”

In de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn opent Bon Bini Restaurant op vrijdag 22 juli de deuren. De liefde voor goed eten en zomerse sferen willen de eigenaren met hun nieuwe restaurant overbrengen op Alphenaren. “We kunnen niet wachten om eindelijk de eerste gasten te ontvangen in ons restaurant.”

Op de plek waar voorheen Bobs Latin Mexican gevestigd was, vind je nu Bon Bini Restaurant. Aan het roer staan Matthijs en Ashley. Wat direct opvalt is dat het interieur van het restaurant grondig vernieuwd is. Het restaurant ademt nu huiselijkheid. “Dat is precies waar we voor gingen. De kwaliteit van ons eten is hoog, maar in het restaurant zelf ervaar je de huiselijke sfeer. Je kunt ontspannen genieten van een heerlijk diner of juist langskomen voor een gezellig hapje en drankje. We hebben ook een heerlijke eigen gin. Dit alles bij elkaar zorgt voor een echt Bon Bini gevoel”, vertelt Ashley trots.

Iedereen is welkom

De naam van het restaurant kiezen was dan ook geen lastige keuze. Ashley legt uit: “Bon Bini betekent welkom. En we vinden het allebei belangrijk dat iedereen zich in ons restaurant welkom voelt. Daarnaast brengen we het zomerse gevoel dat Bon Bini oproept over op onze gasten. Matthijs is dol op Curaçao en zelf vind ik de sfeer van Zuid-Europese landen als Spanje heerlijk. Om dat gevoel te ervaren hoef je nu niet meer op vakantie, je kunt gewoon binnenlopen hier bij ons in Alphen aan den Rijn!”

Foto album

Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)
Bon Bini Restaurant  (foto: Josh Walet)

Nieuw concept

Bij nieuwe eigenaren hoort ook een nieuw concept. “Het concept dat er was paste niet bij ons. We konden daar te weinig ons ei in kwijt. Matthijs heeft echt een feeling voor eten, vooral voor het bereiden van vis. Hij zou zelfs nog met zijn ogen dicht een vis kunnen fileren”, lacht Ashley. Betekent dit dan dat Bon Bini Restaurant een visrestaurant is? “Nee, dat niet”, zegt Ashley. “We hebben ook andere gerechten op onze kaart staan, maar vis is wel echt onze specialiteit.”

Ook in de gerechten die Matthijs in de keuken bereidt, proef je de zomer. “De keuken is geïnspireerd op verschillende gebieden: de zuidkust Europa (Spanje en Portugal), Latijns Amerika en het Caribisch gebied. De gerechten op de kaart zijn dan ook niet afgestemd op het seizoen. Bij ons is het heel het jaar door zomer”, vertelt Matthijs. “Ons spektakelstuk wordt de Paella Valenciana, een paella met vlees én vis. Ook de tonijnsteak is echt om je vingers bij af te likken. Gegarandeerd bijzondere smaaksensaties waarin je de liefde voor het vak terug proeft!”

Bon Bini Restaurant opent op vrijdag 22 juli de deuren. In de vakantieperiode is het restaurant op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.