Josh Walet

Bouw nieuwe Raadsbrug over Aarkanaal in volle gang

Dit weekend is de Oostkanaalweg deels afgesloten voor verkeer. Dit omdat er gewerkt wordt aan de nieuwe fietsbrug. De werkzaamheden zijn in volle gang.

Dit weekend worden de palen voor draagconstructie voor de nieuwe fietsbrug geheid.  Omdat de palen direct naast de weg komen te staan, wordt het verkeer vanuit werkbaarheid en veiligheid omgeleid. De Oostkanaalweg is dus afgesloten tot en met uiterlijk maandagochtend 2 oktober 06:00 uur. Het gaat om beide richtingen tussen het kruispunt met de Oranje Nassausingel en de rotonde naar Aarlanderveen.

De werkzaamheden zijn in volle gang. Er wordt hard gewerkt om de palen voor de Raadsbrug, de nieuwe fietsbrug over het Aarkanaal naar de Burgemeester Bruins Slotsingel op hun plek te krijgen. Ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de onderstaande foto's!

brug (1).jpg

brug (2).jpg

brug (3).jpg

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.