Impressie van nieuwbouw van Groene Hart Leerpark

DP6 heeft de architectenselectie gewonnen voor de nieuwbouw van Groene Hart Leerpark van SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn. Voor de school wordt een nieuwe locatie aan de Prinses Beatrixlaan gerealiseerd.

Het project omvat een gebouw voor VMBO van 9.265 m2 bvo voor circa 700 leerlingen en zal ook de centrale diensten van SCOPE scholengroep huisvesten. Het nieuwe gebouw wordt ingebed in zijn omgeving, met een hoofdentree aan de parkzijde die 'mee beweegt' met de lijnen van het park, zo schrijft DP6 op haar website.

Er gaat veel veranderen op het gebied van de huisvesting van de Alphense middelbare scholen. Het Ashram College gaat verhuizen van het Marsdiep naar nieuwbouw in sportpark De Bijlen. CSG Groene Hart bouwt nieuwe locaties aan de Tolstraat en Prinses Beatrixlaan. De locatie van het Scala College aan de Diamantstraat verhuist naar huidige topmavo aan de Henry Dunantweg.

Bron: DP6.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!

Werken gisteren 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.