Brand op dak bij kinderdagverblijf op de Vuurlaan

Bij kinderdagverblijf De Toverballenboom aan de Vuurlaan in Alphen aan den Rijn heeft in de nacht van zondag op maandag een flinke brand gewoed. De brand werd ontdekt door twee voorbijgangers.

Het vuur werd rond 02.00 uur ontdekt door twee voorbij fietsende jongeren, die direct de hulpdiensten waarschuwden. De brandweer had de brand, die op het dak van het pand woedde, snel onder controle. Vermoedelijk stond het systeem dat de ventilatie in het gebouw regelt in brand.

Het kinderdagverblijf is maandag gewoon geopend.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!