Josh Walet
Advertorial Winkels

By LouLoe Fashion viert jubileum met tien dagen lang feestelijke kortingen

By Louloe Fashion staat al jaren op evenementen zoals de Jaarmarkt. Omdat dit al snel een groot succes was, openden ze één jaar geleden hun winkel in de Aarhof. Om het jubileum te vieren, heeft de winkel tien dagen lang een leuke korting!

Twee keer per week gaat eigenaresse Monique naar de grootste modemetropolen om de nieuwste trends te vangen en ze direct in hun winkel en op lokale evenementen te presenteren. Zo zorgen ze ervoor dat de winkel altijd up-to-date is tot de nieuwste mode. Ook plaatst By Louloe Fashion elke week een filmpje op Instagram, Facebook en TikTok met een sneakpreview van de nieuwe collectie en de laatste trends.

Voor iedereen

Bij By LouLoe Fashion geloven ze dat stijl geen maat kent. Daarom hebben ze een uitgebreide collectie kleding voor vrouwen van alle leeftijden en maten, zodat iedereen iets kan vinden dat perfect bij haar past. “Bij ons loop je naar buiten in een gehele outfit”, aldus Monique. “We hebben een zeer uitgebreide collectie kleding. Daarnaast hebben we alles voor in je haar, de leukste schoenen, laarzen, tassen en sieraden."

De tekst loopt door onder de afbeelding.

louloe 2.jpg

Tien dagen feest!

Om hun eerste verjaardag te vieren, organiseert By LouLoe Fashion een speciale actie van woensdag 8 tot zaterdag 18 november. Tijdens deze periode krijg je 20% korting op de gehele collectie, met uitzondering van de schoenen. Deze tien dagen kun je ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij de winkel.

Of je nu op zoek bent naar een trendy outfit of gewoon wilt genieten van een gezellige winkelervaring, By LouLoe Fashion verwelkomt iedereen om samen dit bijzondere jubileum te vieren!


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.