Nieuw Elan

Campagne-doeken Nieuw Elan gestolen, wethouder Van As: “Terughangen of teruggeven!”

Twee campagne-doeken van Nieuw Elan uit Alphen aan den Rijn zijn weggehaald door onbekenden van hekwerken bij de Salvatorikerk en de Sacharovlaan.

Wethouder Gerard van As heeft op zondag een oproep geplaatst op Facebook. Hij is op zoek naar de campagne-doeken van Nieuw Elan die van het hekwerk zijn weggehaald bij de Salvatorikerk en de Sacharovlaan. “Voor het ophangen was overigens toestemming gevraagd”, zegt Van As in zijn post op Facebook. “Wil diegene die dit heeft gedaan zo sportief zijn en deze doeken terughangen of teruggeven? Overigens is hier spraken van ordinaire diefstal”, sluit wethouder Gerard van As zijn bericht af.

Het is niet de eerste keer dat een spandoek van een politieke partij wordt gestolen. Rond de jaarwisseling was het raak aan de J.C. Hoogendoornlaan. Toen werd een spandoek met daarop een nieuwjaarswens van CDA Alphen aan den Rijn ontvreemd. Het CDA riep toen ook via social media op om het spandoek terug te brengen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial JA in de Horeca vandaag 16:04

Tim (23) zegt JA in de Horeca: “Het voelt als vakantie in Alphen”

Als 14-jarig jongetje begon Tim bij Wet ’n Wild met een ‘snuffelstage’. Nu, negen jaar later, heeft hij zich opgewerkt tot restaurant manager. “Een hele nieuwe uitdaging, een andere rol, maar ik zal ook altijd op de vloer blijven.”

Kinderburgemeester vandaag 13:42

Lied met videoclip ‘Praat erover’ om pesten tegen te gaan

Elk jaar krijgt de Alphense kinderraad een budget van € 10.000. De kinderraad heeft het budget dit jaar besteed aan een campagne om pesten in Alphen aan den Rijn tegen te gaan. Het lied ‘Praat erover’ is nu officieel gelanceerd, met een videoclip.