Ca Cleaning RT
Advertorial Overige

Car Cleaning RT biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor jouw voertuig!

Kies uit de diverse basis cleaning pakketten voor een grondige reiniging van zowel het interieur als het exterieur, of maak een keuze voor beide.

Indien een standaard schoonmaakbeurt niet voldoende is, bieden de complete pakketten bij Car Cleaning RT extra zorg voor je auto. "Wij behandelen lichte schade en krassen en voeren een diepgaande reiniging van uw bekleding uit. Het resultaat is een voertuig dat er weer als nieuw uitziet", aldus Car Cleaning RT. Ze bieden ook bescherming aan voor je autolak om de nieuwstaat te behouden

Dé ultieme bescherming voor iedere auto

Een glascoating / keramische coating, is een extra sterke beschermlaag op je auto. Car Cleaning RT is specialist in het zetten van deze coatingen. Het exterieur wordt eerst grondig gereinigd, 2-staps gepolijst en ontvet, daarna wordt hij in de coating gezet. "Wij doen dit allemaal met uiterste zorg. Zo wordt de auto voor het polijsten én coaten op onze autobrug gezet, zodat wij overal goed bij kunnen komen." Naast auto’s behandelen ze ook andere voertuigen zoals boten, motoren en campers etc..

Praktische informatie

Car Cleaning RT B.V.

Industrieweg 8E

2404 BZ Alphen aan den Rijn

Info@carcleaningrt.nl - 0644420578

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen via info@carcleaningrt.nl of via 06-44420578 (WhatsApp). Bezoek ook de website voor uitgebreidere informatie. "Ontdek hoe wij uw auto in topconditie kunnen brengen!"

IMG_5693.JPG


Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.