Advertorial Cultuur

Castellum verloot 2 VIPkaarten voor première Titanic de Musical

Op 10 en 11 mei meert de Titanic af in Castellum en het theater mag twee VIPkaarten verloten voor de première in Almere op 21 november. 

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway en 5 Tony Awards behoort Titanic de Musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. Titanic de musical is een grootse show vol iconische muziek, waarin een live orkest en een 25 man sterke cast je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld laten beleven. Op 21 november a.s. gaat Titanic feestelijk in première in Almere in aanwezigheid van vele BN’ers en musicalsterren. Castellum heeft 2 VIPkaarten weten te bemachtigen voor dit event van het jaar.

Iedereen die samen met de crème de la crème over de rode loper wil lopen en net als RTL Boulevard, SBS Shownieuws en de vele andere media een verslag kan maken van deze happening, maakt nu kans op deze felbegeerde vrijkaarten.

Hoe doe je mee?

  1. Tag de persoon met wie jij naar de première wil om voor heel Alphen een videoverslag te maken onder het bericht van Castellum op Facebook of Instagram.
  2. Op 11 november maakt Castellum de winnaar bekend via social media.
  3. Op 21 november reis je op eigen gelegenheid af naar Almere om de voorstelling als eerste te zien én maak je een vlog van de première.
  4. Castellum plaatst jouw vlog op Facebook en Instagram en deelt deze met de producent van Titanic. Wie weet krijg je wel een like van René van Kooten!

Meer nieuws

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.

Politiek vandaag 14:45

Gemeenteraad blij met Alphense Woonvisie

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn is unaniem blij met de nieuwe Woonvisie 2021-2025. Desondanks stemt GroenLinks tegen de visie, omdat het zuidelijk deel van de Gnephoek niet expliciet wordt genoemd als woningbouwlocatie. Opvallend detail: de Gnephoek wordt helemaal niet genoemd als uitbreilocatie.