CDA

CDA Alphen aan den Rijn bezorgt jouw kerstgroet met verrassing

Het is bijna kerst! Heb je de kerstkaarten al verstuurd? CDA Alphen gelooft in Samen leven is Samen Doen, dat geldt ook voor het overbrengen van jouw persoonlijke kerstgroet.

CDA bezorgt jouw speciale kerstboodschap met een gratis feestelijke verrassing in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. 

Hoe doe je mee? 

Wil jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken een persoonlijke kerstgroet laten bezorgen? Bijvoorbeeld iemand die altijd voor anderen klaar staat, ziek is of om welke reden dan ook het juist in deze tijd moeilijk heeft. Mail CDA dan voor 20 december, met als onderwerp ‘Kerstactie CDA Alphen’ naar cdaalphenaandenrijn@hotmail.com en geef de volgende gegevens door:

  1. Naam en adres (in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Zwammerdam) van degene aan wie je een kerstgroet wilt sturen (geadresseerde). 
  2. Welke tekst je op de kerstgroet wilt zetten. 
  3. Jouw naam (afzender).

Wacht niet te lang met mailen, want er worden maximaal 100 kerstgroeten met verrassing bezorgt. Dus zorg dat jouw groet hierbij zit.

Omzien naar elkaar

CDA Alphen is een partij die graag bruggen slaat en zorgt voor verbinding. In de raadszaal tussen de diverse partijen, om met de kracht van het midden, verschillen te overbruggen. In de gemeente tussen mensen om ons dichter bij elkaar te brengen.

Fractievoorzitter Jeroen van Gool: “Omzien naar elkaar is ontzettend belangrijk, juist in deze donkere tijden voor kerst die niet voor iedereen feestelijk zijn. Iedereen geniet van een warm en vriendelijk gebaar, ook al is het nog zo klein. Gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt, als blijk van waardering, een bedankje of simpelweg een hartelijke groet voor iemand die eenzaam of verdrietig is. Met elkaar kunnen we onze samenleving een positief tintje geven en daar hunkeren mensen naar in deze tijd. Met deze actie willen we dat bruggetje zijn tussen mensen. Minder ik, meer wij.” 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.