CDA
Advertorial Politiek plein

CDA Alphen aan den Rijn bezorgt jouw kerstgroet met verrassing

Het is bijna kerst! Heb je de kerstkaarten al verstuurd? CDA Alphen gelooft in Samen leven is Samen Doen, dat geldt ook voor het overbrengen van jouw persoonlijke kerstgroet.

CDA bezorgt jouw speciale kerstboodschap met een gratis feestelijke verrassing in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. 

Hoe doe je mee? 

Wil jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken een persoonlijke kerstgroet laten bezorgen? Bijvoorbeeld iemand die altijd voor anderen klaar staat, ziek is of om welke reden dan ook het juist in deze tijd moeilijk heeft. Mail CDA dan voor 20 december, met als onderwerp ‘Kerstactie CDA Alphen’ naar cdaalphenaandenrijn@hotmail.com en geef de volgende gegevens door:

  1. Naam en adres (in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Zwammerdam) van degene aan wie je een kerstgroet wilt sturen (geadresseerde). 
  2. Welke tekst je op de kerstgroet wilt zetten. 
  3. Jouw naam (afzender).

Wacht niet te lang met mailen, want er worden maximaal 100 kerstgroeten met verrassing bezorgt. Dus zorg dat jouw groet hierbij zit.

Omzien naar elkaar

CDA Alphen is een partij die graag bruggen slaat en zorgt voor verbinding. In de raadszaal tussen de diverse partijen, om met de kracht van het midden, verschillen te overbruggen. In de gemeente tussen mensen om ons dichter bij elkaar te brengen.

Fractievoorzitter Jeroen van Gool: “Omzien naar elkaar is ontzettend belangrijk, juist in deze donkere tijden voor kerst die niet voor iedereen feestelijk zijn. Iedereen geniet van een warm en vriendelijk gebaar, ook al is het nog zo klein. Gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt, als blijk van waardering, een bedankje of simpelweg een hartelijke groet voor iemand die eenzaam of verdrietig is. Met elkaar kunnen we onze samenleving een positief tintje geven en daar hunkeren mensen naar in deze tijd. Met deze actie willen we dat bruggetje zijn tussen mensen. Minder ik, meer wij.” 


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.