CDA
Advertorial Politiek plein

CDA Alphen aan den Rijn bezorgt jouw kerstgroet met verrassing

Het is bijna kerst! Heb je de kerstkaarten al verstuurd? CDA Alphen gelooft in Samen leven is Samen Doen, dat geldt ook voor het overbrengen van jouw persoonlijke kerstgroet.

CDA bezorgt jouw speciale kerstboodschap met een gratis feestelijke verrassing in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. 

Hoe doe je mee? 

Wil jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken een persoonlijke kerstgroet laten bezorgen? Bijvoorbeeld iemand die altijd voor anderen klaar staat, ziek is of om welke reden dan ook het juist in deze tijd moeilijk heeft. Mail CDA dan voor 20 december, met als onderwerp ‘Kerstactie CDA Alphen’ naar cdaalphenaandenrijn@hotmail.com en geef de volgende gegevens door:

  1. Naam en adres (in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Zwammerdam) van degene aan wie je een kerstgroet wilt sturen (geadresseerde). 
  2. Welke tekst je op de kerstgroet wilt zetten. 
  3. Jouw naam (afzender).

Wacht niet te lang met mailen, want er worden maximaal 100 kerstgroeten met verrassing bezorgt. Dus zorg dat jouw groet hierbij zit.

Omzien naar elkaar

CDA Alphen is een partij die graag bruggen slaat en zorgt voor verbinding. In de raadszaal tussen de diverse partijen, om met de kracht van het midden, verschillen te overbruggen. In de gemeente tussen mensen om ons dichter bij elkaar te brengen.

Fractievoorzitter Jeroen van Gool: “Omzien naar elkaar is ontzettend belangrijk, juist in deze donkere tijden voor kerst die niet voor iedereen feestelijk zijn. Iedereen geniet van een warm en vriendelijk gebaar, ook al is het nog zo klein. Gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt, als blijk van waardering, een bedankje of simpelweg een hartelijke groet voor iemand die eenzaam of verdrietig is. Met elkaar kunnen we onze samenleving een positief tintje geven en daar hunkeren mensen naar in deze tijd. Met deze actie willen we dat bruggetje zijn tussen mensen. Minder ik, meer wij.” 


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 15:14

De ijzige dromen van Alphen: komt de langverwachte ijsbaan dan toch?

In de winter van 2024 staat eindelijk de realisatie van de langverwachte ijsbaan in Alphen op het programma. Het verlangen naar een eigen schaatslocatie was opgenomen in het huidige coalitieakkoord, maar sindsdien is er weinig vooruitgang geboekt op dit gebied. Nu lijkt er eindelijk beweging in te komen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 14:03

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober. Naast de reguliere activiteiten zoals inloop koffiemorgens, de donderdagmiddaglunch en de schildermiddag zijn er in oktober een aantal bijzondere activiteiten voor de bewoners van Alphen Noord.

Sport vandaag 11:35

Meld je aan voor de jongtalenten selectietest van DOS

Vind jij turnen ook het leukste wat er is? Dan is dit echt iets voor jou. Op zondag 1 oktober van 12:30 tot 14:30 uur organiseert DOS een jongtalenten selectietest. Ben jij geboren in 2016, 2017 of 2018 en ben jij altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is dit misschien iets voor jou. Ben je iets ouder en heb je al wat turnervaring? Ook dan ben je van harte welkom!