CDA
Advertorial Politiek plein

CDA Alphen aan den Rijn bezorgt jouw kerstgroet met verrassing

Het is bijna kerst! Heb je de kerstkaarten al verstuurd? CDA Alphen gelooft in Samen leven is Samen Doen, dat geldt ook voor het overbrengen van jouw persoonlijke kerstgroet.

CDA bezorgt jouw speciale kerstboodschap met een gratis feestelijke verrassing in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. 

Hoe doe je mee? 

Wil jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken een persoonlijke kerstgroet laten bezorgen? Bijvoorbeeld iemand die altijd voor anderen klaar staat, ziek is of om welke reden dan ook het juist in deze tijd moeilijk heeft. Mail CDA dan voor 20 december, met als onderwerp ‘Kerstactie CDA Alphen’ naar cdaalphenaandenrijn@hotmail.com en geef de volgende gegevens door:

  1. Naam en adres (in Alphen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Zwammerdam) van degene aan wie je een kerstgroet wilt sturen (geadresseerde). 
  2. Welke tekst je op de kerstgroet wilt zetten. 
  3. Jouw naam (afzender).

Wacht niet te lang met mailen, want er worden maximaal 100 kerstgroeten met verrassing bezorgt. Dus zorg dat jouw groet hierbij zit.

Omzien naar elkaar

CDA Alphen is een partij die graag bruggen slaat en zorgt voor verbinding. In de raadszaal tussen de diverse partijen, om met de kracht van het midden, verschillen te overbruggen. In de gemeente tussen mensen om ons dichter bij elkaar te brengen.

Fractievoorzitter Jeroen van Gool: “Omzien naar elkaar is ontzettend belangrijk, juist in deze donkere tijden voor kerst die niet voor iedereen feestelijk zijn. Iedereen geniet van een warm en vriendelijk gebaar, ook al is het nog zo klein. Gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt, als blijk van waardering, een bedankje of simpelweg een hartelijke groet voor iemand die eenzaam of verdrietig is. Met elkaar kunnen we onze samenleving een positief tintje geven en daar hunkeren mensen naar in deze tijd. Met deze actie willen we dat bruggetje zijn tussen mensen. Minder ik, meer wij.” 


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.