CDA Alphen draagt Jeroen van Gool voor als kandidaat lijsttrekker

Het bestuur van de CDA Afdeling in Alphen aan den Rijn draagt Jeroen van Gool (41) voor als lijsttrekker van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Wanneer de leden op 13 september instemmen met de voordracht, dan volgt Van Gool Marjon Verkleij op, die de afgelopen twee verkiezingen de CDA lijst aanvoerde.

“Mijn motto is: omzien naar elkaar! Met de lokale CDA-fractie staan wij midden in de samenleving en maken ons met gevoel en verstand sterk voor een groene, leefbare en veilige gemeente. Wij zetten ons met veel plezier en energie in voor én met de inwoners van onze mooie dorpen, wijken en stad. Ik ben enorm vereerd met deze voordracht en heb er erg veel zin in om mij met een goed team in te zetten voor onze gemeente”, aldus Jeroen van Gool.

“Na drie raadsperiodes en de verkiezingen twee keer als lijsttrekker aangevoerd te hebben, draag ik dat stokje met een gerust hart over aan Jeroen”, zegt Marjon Verkleij, die tot de verkiezingen gewoon actief blijft als raadslid en fractievoorzitter van de huidige CDA-fractie.

Jeroen van Gool is sinds 2018 raadslid en vice-fractievoorzitter van de partij en zat daarvoor in het bestuur van de lokale afdeling. Jeroen is getrouwd, heeft twee kinderen en woont met zijn gezin in Hazerswoude-dorp, waar hij zich ook maatschappelijk inzet voor onder meer de kerk. Daarnaast is Jeroen directeur van de Wethoudersvereniging, de landelijke beroepsvereniging voor wethouders.

De selectiecommissie, het bestuur en de fractie van CDA Afdeling Alphen aan den Rijn ondersteunen de voordracht van Jeroen van Gool als lijsttrekker van harte!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige vandaag 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie vandaag 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 vandaag 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek vandaag 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.