CDA Alphen draagt Jeroen van Gool voor als kandidaat lijsttrekker

Het bestuur van de CDA Afdeling in Alphen aan den Rijn draagt Jeroen van Gool (41) voor als lijsttrekker van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Wanneer de leden op 13 september instemmen met de voordracht, dan volgt Van Gool Marjon Verkleij op, die de afgelopen twee verkiezingen de CDA lijst aanvoerde.

“Mijn motto is: omzien naar elkaar! Met de lokale CDA-fractie staan wij midden in de samenleving en maken ons met gevoel en verstand sterk voor een groene, leefbare en veilige gemeente. Wij zetten ons met veel plezier en energie in voor én met de inwoners van onze mooie dorpen, wijken en stad. Ik ben enorm vereerd met deze voordracht en heb er erg veel zin in om mij met een goed team in te zetten voor onze gemeente”, aldus Jeroen van Gool.

“Na drie raadsperiodes en de verkiezingen twee keer als lijsttrekker aangevoerd te hebben, draag ik dat stokje met een gerust hart over aan Jeroen”, zegt Marjon Verkleij, die tot de verkiezingen gewoon actief blijft als raadslid en fractievoorzitter van de huidige CDA-fractie.

Jeroen van Gool is sinds 2018 raadslid en vice-fractievoorzitter van de partij en zat daarvoor in het bestuur van de lokale afdeling. Jeroen is getrouwd, heeft twee kinderen en woont met zijn gezin in Hazerswoude-dorp, waar hij zich ook maatschappelijk inzet voor onder meer de kerk. Daarnaast is Jeroen directeur van de Wethoudersvereniging, de landelijke beroepsvereniging voor wethouders.

De selectiecommissie, het bestuur en de fractie van CDA Afdeling Alphen aan den Rijn ondersteunen de voordracht van Jeroen van Gool als lijsttrekker van harte!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 13:27

De 20 van Ron: de voorbereiding van de eerste inschrijver Ron

De eerste inschrijving voor de editie van de 20 van Alphen in 2022 was van Alphenaar Ron Damstra (39). Met de openingsklassieker in het vooruitzicht, is dit een mooi moment om deze actieve hardloper eens te vragen naar zijn voorbereiding en hardloopervaring.

Blog Opinie vandaag 12:39

De kip en het ei

Het zijn roerige tijden. Eerst de coronacrisis, nu weer de wooncrisis. Maar we hebben een nieuwe regering (nou ja, nieuw?) die al de problemen gaat aanpakken. Toch?

Politiek vandaag 10:01

Gemeente betaalt kleine energiebesparende maatregelen

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een subsidie van ruim 7 ton ontvangen voor kleinschalige energiebesparing. Inwoners kunnen vouchers aanvragen voor aanschaf van onder meer tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen.

Politiek vandaag 09:10

Van Velzen wil meer overnachtingsmogelijkheden in Groene Hart

Wethouder Kees van Velzen heeft zijn ongenoegen geuit over 'gebrek aan medewerking van de provincie' zodra  het over overnachtingsmogelijkheden in het Groene Hart gaat. "De provincie Zuid-Holland wil meer toerisme en recreatie in het Groene Hart, maar blokkeert alle initiatieven."