OostWestThuisBest.nl
Advertorial Horeca

Chef ‘t zelf met de dinerboxen van Proeflokaal Bregje of La Cubanita

Ben jij al bezig met wat je tijdens de feestdagen op tafel zet? Wat dacht je van een dinerbox met diverse tapas van La Cubanita? Of een driegangen keuzemenu van Proeflokaal Bregje? De dinerboxen worden bij jou thuis afgeleverd. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de gerechten op te warmen in de oven!

Met de dinerboxen van OostWestThuisBest.nl zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. De voorbereidingen zijn al voor je gedaan, je hoeft het alleen nog even af te maken. Ideaal als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan of alle ingrediënten voor een maaltijd zelf bij elkaar te verzamelen in de supermarkt.

Je kunt kiezen uit de heerlijke dinerboxen van Proeflokaal Bregje of La Cubanita, maar ook uit dinerboxen van Taco Rico (Mexicaans), NoiNoi (Thais), Barong (Indonesisch), Miss Veggie (vegetarisch), Heinde & Ver (wereldkeuken), Gourmetschotel.nl of Desserts box.

Driegangen keuzemenu van Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje biedt een heerlijk driegangen keuzemenu om thuis af te maken. Kies zelf je favoriete voor-, hoofd- en nagerecht, dineer op het ideale moment én in je eigen tempo. Serveer de gerechten op je mooiste servies en geniet van een heerlijk avondje Bregje bij jou thuis.

Voor dit driegangen keuzemenu betaal je € 14,95 per persoon. Minimale afname is twee menu's. Bestellen kan via deze link.

Dinerbox met tapas van La Cubanita

In de dinerbox van La Cubanita zitten veertien soorten tapas. Zo kun je avondvullend genieten van de lekkerste koude én warme gerechtjes. Verdeel de tapas over verschillende rondes en bepaal zo zelf jouw tempo. Wanneer je klaar bent voor de volgende ronde, schuif je de overige tapas in de oven.

Alle warme gerechten gaan voor ongeveer 15 minuten in de oven op 170 graden. Voor een dinerbox van twee personen betaal je € 34,50. Bestellen kan via deze link.

Hoe werkt het?

Bestel jouw dinerbox uiterlijk één dag van tevoren, vóór 13:00 uur ’s middags. De dinerbox wordt tussen 16:00 uur en 18:00 uur gekoeld bij jou thuis geleverd. Dineer op het moment dat je jouw uitkomt, in je eigen tempo. Voor de bereiding van de gerechten heb je alleen een oven nodig, makkelijker kan bijna niet! Vervolgens chef je ’t helemaal zelf: volg de meegeleverde instructies voor de juiste bereiding. Serveer de gerechten op een mooi bordje en strijk met de eer! Dat wordt ongetwijfeld smullen.

Cadeaupakketten

Heb je een last minute cadeau nodig voor Sinterklaas? Of geef je liever een cadeau onder de kerstboom? Bestel dan een van de cadeaupakketten van OostWestThuisBest.nl. Deze cadeaupakketten bestaan niet alleen uit lekkere drankjes en/of hapjes, maar ook uit een dinerbon vanaf € 10. De dinerbon is te besteden bij ruim 90 restaurants van La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Heinde & Ver, Rozey en Taco Rico.

Wil je graag bij Proeflokaal Bregje of La Cubanita bestellen, maar wil je dit niet in de vorm van een dinerbox? Bestellen bij Proeflokaal Bregje kan via deze link. Bij La Cubanita bestel je via deze link.

oostwestthuisbest dinerboxen.jpeg


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.