BYMIP
Advertorial Horeca

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

Op donderdag 26 september organiseert Maggie Blue samen met Stichting Circle4life een sponsordiner. Zanger Martin Luik, bekend van RTL's The Talent Project treedt deze avond belangeloos op.  

De Alphense Stichting Circle4life zet zich in voor zeer kansarme en hulpbehoevende kinderen en gezinnen in midden Kenia. Circle4life helpt mensen die leven onder zeer trieste omstandigheden, bouwt of renoveert huisjes en zorgt dat kinderen niet meer op zandgrond hoeven te slapen. Daarnaast ondersteunen zij op gebied van maandelijkse voedselpakketten, (speciaal-)onderwijs en medische zorg.

De kosten bedragen €39,50 per menu en hiervan gaat maar liefst 50% naar het project van de avond, de vijfjarige Teresia Mwelu. Haar moeder overleed toen ze drie weken oud was. Haar grootouders zijn drie jaar geleden overleden en het kleine meisje woont bij haar overgrootmoeder in een huisje wat op instorten staat. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor een toekomst voor Teresia.

De inloop is vanaf 18:30 uur en het diner start om 19:00 uur. We heten u graag welkom met een heerlijk koel glas Prosecco, gesponsord door Albert Heijn de Aarhof.

Reserveren kan via info@maggie.blue.nl of info@circle4life.nl.

Tot 26 september bij Maggie Blue!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.