Alphens.nl
Blog Sport

Competitie hoofdklasse bekend ARC en Alphense Boys

De hoofdklassers weten wie in de voetbalcompetitie 2019/2020 hun tegenstanders zijn. De KNVB heeft op 1 juli de indelingen bekend gemaakt. ARC en Alphense Boys zijn respectievelijk op zaterdag en zondag ingedeeld in de Hoofdklasse A.  

ARC krijgt ook komend seizoen te maken met het Utrechtse DHSC, dat kampioen werd in de eerste klasse A. Sportlust’46 is net als Rijsoord uit Ridderkerk), eveneens een promovendus. Naast dit viertal nieuwkomers wordt de Hoofdklasse A bevolkt door Achilles’29 (Groesbeek), Achilles Veen, AZSV (Aalten), Capelle, DUNO (Doorwerth), SC Feyenoord, FC ’s-Gravenzande, Jodan Boys, FC Rijnvogels, Smitshoek (Barendrecht), Spijkenisse en Zwaluwen (Vlaardingen). Achilles’29 degradeerde uit de derde divisie.

Alphense Boys wordt na een jaar naar het zuiden van het land verwezen te zijn nu weer richting het noorden gestuurd. RKAVV en Leonidas zijn opponenten die ook in de afgelopen jaargang bestreden werden. HBS, SJC en het Oldenzaalse Quick’20 komen uit de derde divisie. JOS/Watergraafsmeer, Velsen en VOC zijn promovendi. De overige tegenstanders zijn Alcides (Meppel), Be Quick 1887 (Haren), Emmen, Hollandia Hoogeveen, SDO (bussum) en MSC (Meppel).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!