Alphens.nl
Blog Sport

Competitie hoofdklasse bekend ARC en Alphense Boys

De hoofdklassers weten wie in de voetbalcompetitie 2019/2020 hun tegenstanders zijn. De KNVB heeft op 1 juli de indelingen bekend gemaakt. ARC en Alphense Boys zijn respectievelijk op zaterdag en zondag ingedeeld in de Hoofdklasse A.  

ARC krijgt ook komend seizoen te maken met het Utrechtse DHSC, dat kampioen werd in de eerste klasse A. Sportlust’46 is net als Rijsoord uit Ridderkerk), eveneens een promovendus. Naast dit viertal nieuwkomers wordt de Hoofdklasse A bevolkt door Achilles’29 (Groesbeek), Achilles Veen, AZSV (Aalten), Capelle, DUNO (Doorwerth), SC Feyenoord, FC ’s-Gravenzande, Jodan Boys, FC Rijnvogels, Smitshoek (Barendrecht), Spijkenisse en Zwaluwen (Vlaardingen). Achilles’29 degradeerde uit de derde divisie.

Alphense Boys wordt na een jaar naar het zuiden van het land verwezen te zijn nu weer richting het noorden gestuurd. RKAVV en Leonidas zijn opponenten die ook in de afgelopen jaargang bestreden werden. HBS, SJC en het Oldenzaalse Quick’20 komen uit de derde divisie. JOS/Watergraafsmeer, Velsen en VOC zijn promovendi. De overige tegenstanders zijn Alcides (Meppel), Be Quick 1887 (Haren), Emmen, Hollandia Hoogeveen, SDO (bussum) en MSC (Meppel).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.