Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Complete Skincare blijft groeien: “Ik ben erg trots op mijn team”

Met trots deelt Complete Skincare mede dat zij weer verder gaat groeien. Vanaf 1 september zal  Jaqueline van Body and Mind United het team versterken. “Jaqueline is een zeer enthousiaste dame die verder wil groeien met haar massagepraktijk.”

Jaqueline gaat starten met ontspannings- of sportmassage, energetische massage, en cupping voor het lichaam. “Ik sta ervoor om jou in contact te laten komen met jouw lichaam. Samen kijken we waar jouw problemen vandaan komen, zodat we deze vanaf de bron kunnen oplossen. Maar je kunt ook bij mij terecht om gewoon jouw lijf even te laten verwennen door de spieren los te laten masseren, zodat je weer totaal ontspannen verder kunt met jouw dag”, vertelt Jaqueline. Tijdens de eerste maand biedt Body and Mind United massages aan met 15% korting om jou kennis te laten maken.

complete skincare blijft groeien.jpeg

Uitbreiden

In een jaar tijd is de schoonheidssalon Complete Skincare al aardig gegroeid, iets waar Madelinde van Complete Skincare erg trots op is. “We hebben het afgelopen jaar uitgebreid met een professionele make-up lijn van L’Oyé op basis van mineralen. Ook bieden we tegenwoordig colorgel lak aan voor handen en teennagels, waarmee je ongeveer drie weken lang kunt genieten van mooi gelakte en verzorgde nagels”, vertelt Madelinde.

Dit wordt allemaal aangeboden naast het al uitgebreide pakket van Complete Skincare, wat bestaat uit gezichtsbehandelingen, dermabrasie en dermapen behandelingen, lichttherapie, hcg behandelingen en laser ontharen. “Wist je dat september en oktober de beste maanden zijn om te starten met laser ontharen?” Daarnaast biedt Complete Skincare ook behandelingen voor gyolipolyse en cellulitis. Al met al een ruim aanbod.

Natuurlijk is Anouschka van ‘Grip op je eetgedrag’ ook nog gewoon aanwezig. Zij helpt je om jezelf weer bewust te worden van jouw eetgewoontes. Samen zoeken jullie naar de juiste balans tussen jezelf en jouw eetgedrag.

Ben jij toevallig gespecialiseerd in pedicure of permanente make-up, en wil jij het team van Complete Skincare ook komen versteken? Er is nog ruimte binnen Complete Skincare.


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.