Parkvilla
Advertorial Cultuur

Corona-proof theaterseizoen van start bij Parkvilla

Parkvilla heeft voor het komende half jaar een verrassend theaterprogramma samengesteld. Bekende namen als Kasper van Kooten, Aaf Brandt Corstius, Beau Schneider met Britte Lagcher en Alex Roeka komen naar Alphen en wisselen elkaar af met jong talent.

“Natuurlijk houden we ons strikt aan de coronamaatregelen en kan iedereen veilig genieten van een heerlijke theateravond. In het theater kunnen nu slechts een derde van de stoelen worden gereserveerd en zit iedereen dus verder van elkaar”, vertelt Cindy van der Hoorn, programmacoördinator theater en filmhuis. “Muziek, cabaret, familievoorstellingen, colleges en nog veel meer staan geprogrammeerd. Op zondag 6 september is er een inspiratievolle informatiemiddag vanaf 13:00 uur met muziek om het nieuwe culturele seizoen in te luiden en informatie over cursussen te geven.”

In het nieuwe seizoen speelt Kasper van Kooten zijn programma Speeltijd, met zijn herkenbare humor, timing en zelfspot gaat hij terug naar de basis. De try-out van columnist en schrijver Aaf Brandt Corstius gaat over de vraag: is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? De speelse voorstelling van Beau Schneider en Britte Lagcher is voor iedereen die wel eens verliefd is geweest. Cabaretier Klaas Prins weet met zijn energieke humor het publiek te entertainen met muziek en verhalen. De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch gaat -hoe kan het anders- over een verhalenicoon en een gevoelige man die verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels.

De allerjongsten kunnen geniet van Lejo, het beroemde poppetje met de oogjes van Sesamstraat en van de Kluizelaar een beeldende voorstelling over een mini-huis. Muziek is er van het wereld jazz duo en flamenco danseres Aruro Ramon en Karen Lugo en klassieke meesterwerken van StarkLinnemann. Eind 2020 wordt afgesloten met een zelf geproduceerde voorstelling van Productiehuis Alphen, en Serious Music Alphen zorgt voor een aantal heerlijke prog-rock concerten. Ook de samenwerking met Fotoclub Alphoto krijgt een vervolg met een fotocollege van Ilvy Njiokiktjien, een van de toonaangevendste Nederlandse fotografen.

Het gehele programma is online te bekijken en te bestellen via de website www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).