Corona sneltest point
Advertorial Coronavirus in Alphen

Corona sneltest locatie in Alphen: binnen 15 minuten weet je de uitslag

De ondernemers vader Frangken Tuhumena en zoon Jason Tuhumena lanceren dinsdag de corona sneltest point aan de Ondernemingsweg 4 in Alphen aan den Rijn. “Alphen heeft hiermee haar eigen kwalitatief hoogstaande corona sneltest. Binnen 15 minuten na de test ontvang je per mail de uitslag of je wel of geen corona hebt. Ook geeft de test aan of je in het verleden reeds corona hebt gehad.”

Deze test genaamd Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld en geeft in vergelijking met de PCR test een nauwkeurige uitslag van 99,9 procent. Ook is deze test Europees CE goedgekeurd en daarnaast in Engeland, Zwitserland, Italië en Duitsland die strengere richtlijnen hebben dan onze GGD in Nederland.

“Wij hebben zelf wekenlang research gedaan in Nederland en vele sneltest locaties met elkaar vergeleken”, vertelt Jason. “Er is veel verschil in kwaliteit en prijzen. We zien dat er ook Chinese sneltesten in omloop zijn die minder betrouwbaar zijn. Tevens hebben we geconstateerd dat er zeer gevarieerde tarieven worden gehanteerd, vanaf € 120 tot meer dan € 200 per test.”

Zeven dagen per week

Bij de corona sneltest point aan de Ondernemingsweg betaal je een bedrag van slechts € 69,50 en kun je online via www.coronasneltestpoint.nl een afspraak plannen, zeven dagen per week. Na de test ontvang je binnen 15 minuten per mail de uitslag. De test bestaat uit een bloedprikje in je vinger. De test gaat snel en is pijnloos.

“We zien een grote vraag bij bedrijven die snel duidelijkheid willen of een medewerker wel of geen corona heeft. Als werkgever bespaar je tijd en geld als je werknemer snel weer aan de slag kan. Wij voorzien in deze behoefte. Ook consumenten willen vaak geen zes dagen wachten voordat er duidelijkheid is via de GGD.”

Via de website www.coronasneltestpoint.nl, die morgen live gaat, kun je direct een reservering maken en online betalen. “In ons pand worden de testen verzorgd door professionele testers van onder andere het Rode Kruis en EHBO-ers. Iedereen is, na het maken van een reservering, van harte welkom.”

logo sneltest locatie.jpg


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.