Corona sneltest point
Advertorial Coronavirus in Alphen

Corona sneltest locatie in Alphen: binnen 15 minuten weet je de uitslag

De ondernemers vader Frangken Tuhumena en zoon Jason Tuhumena lanceren dinsdag de corona sneltest point aan de Ondernemingsweg 4 in Alphen aan den Rijn. “Alphen heeft hiermee haar eigen kwalitatief hoogstaande corona sneltest. Binnen 15 minuten na de test ontvang je per mail de uitslag of je wel of geen corona hebt. Ook geeft de test aan of je in het verleden reeds corona hebt gehad.”

Deze test genaamd Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld en geeft in vergelijking met de PCR test een nauwkeurige uitslag van 99,9 procent. Ook is deze test Europees CE goedgekeurd en daarnaast in Engeland, Zwitserland, Italië en Duitsland die strengere richtlijnen hebben dan onze GGD in Nederland.

“Wij hebben zelf wekenlang research gedaan in Nederland en vele sneltest locaties met elkaar vergeleken”, vertelt Jason. “Er is veel verschil in kwaliteit en prijzen. We zien dat er ook Chinese sneltesten in omloop zijn die minder betrouwbaar zijn. Tevens hebben we geconstateerd dat er zeer gevarieerde tarieven worden gehanteerd, vanaf € 120 tot meer dan € 200 per test.”

Zeven dagen per week

Bij de corona sneltest point aan de Ondernemingsweg betaal je een bedrag van slechts € 69,50 en kun je online via www.coronasneltestpoint.nl een afspraak plannen, zeven dagen per week. Na de test ontvang je binnen 15 minuten per mail de uitslag. De test bestaat uit een bloedprikje in je vinger. De test gaat snel en is pijnloos.

“We zien een grote vraag bij bedrijven die snel duidelijkheid willen of een medewerker wel of geen corona heeft. Als werkgever bespaar je tijd en geld als je werknemer snel weer aan de slag kan. Wij voorzien in deze behoefte. Ook consumenten willen vaak geen zes dagen wachten voordat er duidelijkheid is via de GGD.”

Via de website www.coronasneltestpoint.nl, die morgen live gaat, kun je direct een reservering maken en online betalen. “In ons pand worden de testen verzorgd door professionele testers van onder andere het Rode Kruis en EHBO-ers. Iedereen is, na het maken van een reservering, van harte welkom.”

logo sneltest locatie.jpg


Meer nieuws

Winactie Algemeen gisteren 18:54

Feest op pakjesavond: Sinterklaas trakteert namens Intertoys en Alphens.nl!

Sinterklaas is weer in het land en dus verheugen we ons op 5 december: pakjesavond! Tijdens deze avond spelen Intertoys en Alphens.nl voor Sinterklaas en hebben we een leuke verrassing voor een Alphens gezin. Op deze manier willen wij Sinterklaasavond voor een familie met (kleine) kinderen nog leuker maken! 

Advertorial Horeca gisteren 17:33

Nieuwe driegangenmenu’s bij Grandcafé de Zaak

De chefs van Grandcafé de Zaak en Alle Hens hebben voor jou vier heerlijke nieuwe driegangenmenu’s samengesteld. Heerlijke gerechten om de warmte bij jou thuis te brengen tijdens deze koude winterdagen! De compleet nieuwe gerechten zijn verkrijgbaar voor slechts € 16,50! 

Calamiteiten gisteren 16:07

Burgernet bericht uitgezonden voor vermiste man (75)

Op dinsdagmiddag is er een Burgernetbericht uitgegaan voor een man van 75 jaar oud die vermist is vanaf het Bartokhof (2402 GD) in Alphen. Er wordt gevraagd uit te kijken naar de man.

Politie gisteren 15:18

Matrixborden in Alphen waarschuwen inwoners voor inbrekers

De afgelopen weken vinden er regelmatig inbraken plaats in Alphen, zowel in woningen als in auto’s. Vooral in Kerk en Zanen is het vaak raak. Om hier aandacht voor te vragen, heeft de politie op diverse plekken in de wijk matrixborden neergezet.