Corona sneltest point
Advertorial Coronavirus in Alphen

Corona sneltest voor € 69,50 in het Groene Hart: binnen 15 minuten krijg je de uitslag

Met de sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprik gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam.

De sneltest van Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld. Deze is gemaakt met de laatste technieken en wetenschap. Na lancering is de test conform de Europese richtlijnen CE goedgekeurd.

Snel jouw werknemers laten testen

Vanaf 20 medewerkers komen de specialisten van Corona Sneltest Point ter plaatse testen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@coronasneltestpoint.nl.

Maak online een afspraak via https://coronasneltestpoint.nl/.


Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”