Koppes Makelaardij
Advertorial Wonen en bouwen

Dagelijks nieuw aanbod bij Koppes Makelaardij

Iedere dag komen er nieuwe woningen in verkoop, dus ben je op zoek naar een fijne eengezinswoning, die mooie jaren ‘30 woning in het centrum van Alphen aan den Rijn, de twee-onder-een kapper of juist een ruim appartement om heerlijk gelijkvloers te gaan wonen? Klik hier voor het woningaanbod van Koppes Makelaardij.

Ben je op zoek naar een startersappartement: laat het Koppes Makelaardij weten, want er staat veel op stapel! Koppes Makelaardij verkoopt een groot aantal appartementen van Woonforte.

Toch liever een nieuwbouwwoning: de verkoop van het project De Kroon in het centrum van Alphen aan den Rijn met 48 appartementen en 11 schitterende stadsvilla’s is momenteel in volle gang.

In de loop van dit jaar staat er nog veel op stapel, dus heb je interesse in een startersappartement, een mooi luxe appartement, een fijne eengezinswoning of toch liever die fraaie twee-onder-een kap woning? Meld je aan als geïnteresseerde en Koppes Makelaardij houdt je op de hoogte van de nieuwe projecten die momenteel volop in voorbereiding zijn, klik hier voor alle nieuwbouw projecten.

Koppes Makelaardij B.V., Woningwinkel Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn, 0172 – 43 45 61, info@koppesmakelaardij.nl.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 14:57

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

Theater vandaag 14:05

Leerlingen Scala schitteren in het Castellum

Op donderdag 24 november maakten leerlingen van het Scala College in een zo goed als uitverkochte theaterzaal in het Castellum veel indruk met het jaarlijks georganiseerde ‘Scala On Stage’. De bezoekers kregen een show voorgeschoteld met zang, dans, muziek en cabaret van een hoog niveau.

Coronel Dakar 2023 vandaag 12:39

Coronel Dakar Team met “The Desert Lion” naar Dakar Rally 2023

Met een druk bezochte uitzwaaisessie bij het Coronel Adventure Indoor Klimpark is het volgende Dakar-avontuur voor het Coronel Dakar Team officieel begonnen. Vanuit Huizen wordt “The Desert Lion”, de auto waarmee de broers op 31 december aanstaande tijdens de Dakar Rally van start gaan, naar het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet gereden, vanwaar het transport naar Saoedi-Arabië voor de rally deze week vertrekt.