De Alphens Restaurantweek: Het Keldertje

Van 20 tot en met 29 maart bieden 27 restaurants in Alphen aan den Rijn en omgeving een meergangen diner aan voor slechts €25,00 tijdens de Alphens Restaurantweek. De Alphens Restaurantweek kent ook deze editie weer prachtige, culinaire hoogstandjes. 

Eeterij Het Keldertje uit Boskoop is één van de nieuwelingen van de Alphens Restaurantweek. Bekijk het menu van Het Keldertje hieronder.

MENU
Keuze uit één van onze voorgerechten

Keuze uit één van onze voorgerechten

Keuze uit één van onze hoofdgerechten


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!