Josh Walet
Advertorial Evenementen

De Alphense Oktoberfeesten zijn terug!

Het leukste en gekste feest van het jaar is weer terug! De Alphense oktoberfeesten staan garant voor een avond ongeremd plezier maken in je leukste Duitse outfit.

Op zaterdag 8 oktober is het evenemententerrein aan het meer het decor voor de Alphense Oktoberfeesten. Vanaf 19:00 uur kunnen bijna 2.000 feestgangers genieten van een avond goed feesten. Pak je lederhosen dus maar weer uit de kast en strijk je dirndl, want dit jaar heeft de organisatie van de Alphense Oktoberfeesten weer een geweldige line-up.

Line-up

Om te beginnen Pater Moeskroen, die vele feestnummers op hun naam hebben staan. Hetzelfde geldt voor Opgeblazen, die we allemaal kennen van hun hit ‘De Toreador’. Het Feestteam staat na hun uitverkochte Ziggo Dome show gewoon bij de Alphense Oktoberfeesten op het podium, samen met oude bekenden Helemaal Top en Johnny Gold. DJ Stayfan draait als Koning Vaut de avond aan elkaar, samen met onze gastheer Kristoff Kartoffl von Rheinhausen.

De organisatie kan niet wachten tot 8 oktober. “Alle energie van twee jaar corona hebben we erin gestopt”, zeggen organisatoren Sander Willemstein en Shimano Overvliet. “We zijn blij dat het weer kan, dus we gaan er een spetterende editie van maken!”

Dat belooft wat voor deze editie, dus bestel snel je kaarten! De Alphense Oktoberfeesten zijn dit jaar tenslotte maar één avond. Koop je tickets snel via Alphens.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist. 

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?