De Beren
Advertorial Horeca

De Beren in de boom voor KiKa

Met kerst voor de deur maken we van jouw kerstboom één groot De Beren feest. Je kunt je boom dit jaar laten stralen met de enige echte Beren burgers, saté, spareribs, huiswijn, Berenbeker of de Limited edition De Beren helm. Deze kerstballen kunnen écht de boom in!

Op deze manier probeert restaurant De Beren in de maand november zoveel mogelijk in te zamelen voor KiKa. Naast de kerstballenverkoop zetten zij ook in op de verkoop van KiKa beren in verschillende kleuren en formaten, wordt er een veiling georganiseerd op 25 november en verkopen zij een speciale KiKa burger waarbij een deel van de opbrengst ook naar KiKa gaat.

Meer informatie vind je op www.beren.nl/kika. Hier kun je ook je bestellingen plaatsen.

Tag degene die écht een Berensateetje in zijn boom moet hebben dit jaar!


Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.